Hur man överlever de mörka dagarna när ingenting går din väg

 llting går fel driver dig till bitterhet tills ditt sinne blir en virvel.

Det kan tyckas konstigt, men i verkligheten är det inte bara bra att få dem, det är också användbart att granska dem.

nledningen är enkel: . För ett tag måste du omfamna dina demoner, möta dem ansikte mot ansikte, och sedan resa igen.

Dessa processer bör dock bara vara stunder i tid. nledningar som kommer och går. 

Obehag, modlöshet, ilska, frustration eller kan alla visas. För att komma igenom dessa stunder, dra nytta av några användbara interna mekanismer som vi kommer att förklara nedan.

The Dark Days, xistential rackets

. Vi har stor rustning och ibland döljer vi även bakom masker av falskt för att hålla oss flytande mest av tiden.

På något sätt har vi alla lärt oss att mörka dagar inte existerar. tt istället för att uppleva dem är det bättre att gömma dem och gå vidare som om ingenting har hänt.

Se även 

I själva verket är det vanligt att inte ha tid för det.

Hur kan jag tillåta mig att ta en paus och förstå vad som händer med mig? Med allt jag behöver göra!

 • Om jag har en huvudvärk Jag tar en paracetamol, om jag är trött, jag sitter ner ... Men vad gör du om du fångas av de dåliga sakerna, av missmod och sorg?
 • Ingen har lärt dig hur du kan kanalisera dessa känslor. Så innan du möter dem går du igenom en tid när det bara är att det är lättare att låtsas att inget hänt. Vi måste ändå vara redo. De saker som sårar går inte. Vad du inte konfronterar lämnar ett märke. Mer än det: Det som inte löses kommer att vara förrän du är fysiskt och känslomässigt sjuk.

Vikten av gråt när du behöver det

Om biologi har gett människor denna typ av beteende är att en mycket speciell anledning. Grå är en fysiologisk mekanism som fungerar som en känslomässig katarsis.

Det är en lättnad att kunna kanalisera dina känslor.

 • Detta beteende är framförallt karaktäristiskt för människor (det finns fortfarande ingen klar slutsats om varför djur som elefanter också gråter).
 • Grå är det hälsosammaste sättet att lindra spänningen
 • Vilken
 • bra gråt Om du undertrycker denna uppmaning kommer känslomässig stress att bygga upp och kväva dig. Dina dåliga känslor kommer att uppstå som huvudvärk, trötthet, allmän känsla av sjukdom och värre.

Vikten av att ta en paus när du behöver det

n tillfällig paus när du inser att du har en av dessa mörka dagar betyder inte nödvändigtvis att du drar dig undan från allt och alla.

Se även

Ingen förtjänar din kärlek mer än du gör 

 • Du måste gå på den ömtåliga inre resan för att fördjupa dig i ditt mörker. Lär känna vad som är dåligt, vad gör ont och vad som blockerar dig.
 • tt vara medveten är att frigöra dig
 • för att hitta dina svagheter och åtgärda dem. Sanningen är att ju tjockare din rustning är, desto mer ömtålig är den person som bor inuti. lla måste omfamna sina demoner för att tämja dem, göra dem mindre och kontrollera dem.

Var inte rädd att säga vad du behöver

Det finns ingen anledning att vara rädd för att säga vad du behöver. Faktum är att något som är så enkelt som att lära sig att hävda hjälper dig att lära känna andra människor och deras reaktioner.

också ta reda på:

sorg och dess fysiska konsekvenser Så var inte rädd för att säga att du behöver ett par timmar för dig själv. Ta dig tid att tänka, gå en promenad, vara ensam med dina tankar och ta bara bort.

Samtidigt var inte rädd att be om hjälp. De mörka dagarna kan gå från grå till blå bara genom att dela dina tankar med en vän över en trevlig kopp kaffe.

 • Mörka dagar är som sommarstormen som måste släppas ut.
 • De är nödvändiga för att leva genom dem för att suga upp den fräscha vinden och rengöra luften bakom dem när alla spänningar har avdunstat. Medvetenhet om dina egna behov, känslomässig lättnad och stöd från en älskad kan alla vara avgörande för att möta sådana situationer.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar