I loss mig eftersom jag älskar mig själv

Det finns ingen anledning till varför att älska någon annan behöver komma i vägen för älska dig själv, men det är alltid en bra idé när du är i ett förhållande, att du lägger din Din egen välmående först, så ingen av er blir skadade.

Innan du kasta ut en äkta och innerlig "jag älskar dig", bör du först ta dig tid varje dag för att 

Det är inte lätt att skilja dessa två mycket intima sfärer i livet. De är båda lika komplexa, dina behov och din partners behov. Men du måste definitivt hålla ett öga på ditt eget självkänsla och identitet.

Om du någonsin upplevt en tid då du var tvungen att lämna den person du älskade att du var medveten om att för att upprätthålla var så smärtsamt som det var självdestruktiv, jag är säker på att du vet precis hur svårt det är att fatta detta beslut.

Men något som alla borde veta, särskilt tonåringar som börjar sin första romantiska relation, är att äkta kärlek gör ont inte.

 så "Jag älskar dig" och "Jag älskar mig själv" är inte som vatten och olja.

Låt oss ta en stund att reflektera över detta.

Jag älskar mig själv för att älska dig med hela mitt hjärta.

Människor som inte älskar sig själva kommer att få svårt att upprätta ett ärligt och hälsosamt förhållande. aturligtvis är ingen av oss självgjorda experter på kärlek, relationer och ömsesidig förståelse som respekterar och bygger sann lycka.

Kärlek byggs varje dag, men bara när båda parter vill, och när de inte bara 

Människor som inte älskar sig själva

 • Människor som inte älskar sig själva 
 • Det är omöjligt att ta hand om ditt eget självkänsla och identitet när du är i ett romantiskt förhållande med någon som inte älskar sig själva. Du slutar koncentrera all energi på att ta hand om dem och försöka göra den personen lycklig.
 • Ibland när vi kär i någon som inte älskar sig själv, hamnar vi tro att vi kan "rädda" dem, att vi kommer att vara svaret på deras problem och bringa ljus till alla deras mörker.
 • Men vad slutar är att du blir känslomässigt utmattad, till den punkt där du glömmer dig själv.

Jag älskar mig själv för att älska dig som du förtjänar.

tt modent förhållande är ett förhållande mellan . Varken parten utpressar den andra, det finns inget "min och din" och ännu mindre "för att jag säger det".

I en mogen relation, kan du säga "jag älskar mig själv" eftersom jag vet att det bara är när jag känner fullt utan att vara rädd för att vara ensam, och när jag vet hur jag skapar min egen lycka, bara då kommer jag att kunna ge det bästa av mig själv till den andra personen.

 • fylla ut mina tillkortakommanden, för att vara mitt dagliga frälsare eller ge mig "luft" varje gång jag behöver andas.

Jag förlåter dig, men jag lämnar er

Som vi diskuterade i början, de flesta av oss var tvungen att lämna någon vi har älskat vid ett eller annat tillfälle. nledningen till kan vara äktenskapsbrott, att man är trött eller att du inser att du inte älskade det sätt du förtjänar att bli älskad.

 • Så, oavsett vad som gör att du slutar detta romantiska förhållande, måste det ske genom förlåtelse. Detta kan vara svårt. Det kan tyckas att du förlorar ditt huvud eftersom det gör ont, men det här är det enda sättet att stänga detta kapitel i ditt liv.
 • De hjälper dig att alltid agera mogna under de mest komplicerade stunderna.
 • Utan förtroende, kan du behålla en giftig relation baserad enbart på rädsla för att bli ensam, rädsla för att lämna den person du älskar, och även om de gör dig olycklig, föredrar du att vara med dem eftersom du är mer rädd för att vara utan den andra hälften för att göra dig klar.

Du borde definitivt inte hamna i denna typ av situation. Även Kärlek är det som ger dig personlig styrka som hjälper dig att när det inte längre stödjer dig, och när det ger dig mer tårar än glädje.

Glöm inte: Du är aldrig självisk genom vardagliga ihåg att "jag älskar mig själv och jag förtjänar att vara lycklig."

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar