Jag älskar honom, men jag är inte så attraherad av honom som förut

I love my partner, men , och jag är inte så attraherad av honom som förut. Vad kan jag göra? Är detta slutet på mitt förhållande?

Jag är säker på att du har hittat dig i detta dilemma. Du har varit med honom ett tag, du är galen för honom, men det är allt förändrat.

 yheten har sjunkit, gnistan har gått ut och du börjar tänka att relationen håller på att sluta.

Läs: 

Men har inte varit upprörd. Minskningen i sexkörning för något som är helt naturligt. Det betyder inte att förhållandet går illa.

Jag är inte lika lockad till honom som tidigare. Var inte panik!

är jag är inte så attraherad av min partner som tidigare, kan det vara så att mitt sinne gör mig förtvivlad, och jag tänker på sätt att gå tillbaka till början.

Men som vi vet,  Tänk så här händer ofta.

Ibland använder vi minnen från det förflutna att slamma inför vår partner. 

Om vi ??agerar så här, hjälper det dock inte situationen i verkligheten.

I vårt samhälle har vi lärt oss att när saker förändras är det dags att gå in i "dramatillstånd". Detta är ett negativt och överdrivet sätt att göra saker förändras.

Läs 

Vi är inte medvetna om att de . Faktum är att bristen på lust ger oss möjlighet att skapa ett nytt mål. Detta är en liknande justering som att bo tillsammans eller ha barn.

Det är inte så annorlunda än det. Problemet är att vi har överdriven vikten av att ha sex i ett förhållande. På grund av detta uppför oss inte på ett mycket bra sätt.

Då slutar vi skylla på den andra personen och orsaka mer spänning.

Jag är inte lika lockad till honom som tidigare, så vad är orsaken till det?

Innan du går in i "dramatillstånd" är det viktigt att analysera de möjliga orsakerna till samlag.

Det finns många möjligheter. tt vara uppriktig mot oss själva kommer att undvika att skada förhållandet såväl som att skada oss själva och den andra personen.

Läs 

För detta, låt oss titta på några frågor som du kan eller inte kan identifiera sig med. Vi upprepar: Det är viktigt att du är uppriktig mot dig själv.

  • Jag är inte lika lockad som tidigare eftersom  akom allt detta ligger en stor rädsla för förändring.
  • Jag har gjort små söta saker för min partner eller visat honom på små sätt hur mycket jag älskar honom. Han vet redan detta!
  • Det finns mycket stress i mitt liv med arbete och ekonomi som skadar mig . Min partner är omedveten om all min frustration.
  • Det finns problem som jag har bestämt mig för att inte hantera. Detta inkluderar lite eller ingen kommunikation med min partner. Han arbetar alltid och han har varit otrogen.
  • Jag älskar faktiskt inte honom längre, men jag är med min partner eftersom jag känner mig bekväm och jag är rädd att leta efter någon annan.

Förnekande är den första reaktionen på problemen i ditt förhållande. Ändå är detta inte användbart och 

Gå till terapi

Trots de tidigare förslagen, om paret inte kan lösa sina problem med brist på passion, kan det vara viktigt att konsultera en terapeut.

Det är dock viktigt att jobba i förväg.

Vad hänvisar vi till?

Vi måste  Vad vi ska göra är att öppna våra ögon och göm inte sig bakom vår egen synvinkel. Vi måste vara öppna för det andra perspektivet.

Som nämnts är avslag den reaktion som vi bör lägga undan.

Missa inte: 

är vi vet allt detta bör vi börja  Vad sägs om nya saker som ger livet till relationen?

Ska vi koppla av och hoppas att gnistan kommer från ingenstans?

Förlovningsändringar: Kommer det att hämta ditt förhållande?

Har du någonsin lovat att förändra dig för att få en relation tillbaka eller behålla en? Har någon någonsin gjort det åt dig? Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar