Jag älskade dig då, men jag tror inte älskar dig nu

 precis som fisk som simmar i havet. De är i ständig rörelse, där de hoppar, dyker ... men när de slutar flytta, kommer de att dö. Om du har nått denna punkt är det dags att säga: Jag älskade dig, men jag älskar dig inte längre nu.

Vi rekommenderar: 

Hjertesorg är förmodligen en av de mest smärtsamma saker du kan gå igenom i livet. Det kan vara så komplicerat att det i vissa fall gör det svårt att släppa bort någon som har varit särskilt speciell för dig.

Vi är programmerade att etablera band

Människor är utformade för att upprätta förbindelser mellan varandra, familj, vänner, partners, barn ... det är därför det är så smärtsamt när dessa band bryts en dag, särskilt när du inte har ett alternativ.

 Det betyder att de behöver byta, och de ändras inte alltid till det bättre. n ny person kan komma in i ditt liv och ändra hur du ser saker. llt detta kan få konsekvenser.

Så när den tid du har att säga "jag älskar dig inte längre" kommer, smärta, ilska, besvikelse, och  av nedläggning inträffar. Du känner dig liten, sårad. 

Ibland slutar ett förhållande som redan har nått en outhärdlig situation, och då kan det vara en positiv sak.  Ditt lidande är så bra att allt du kan göra är att försöka fly.

Den krossade hjärta

känsla att ditt hjärta krossar en av de vanligaste metaforer används för att beskriva smärtan av en upplösning. Denna fysiska och känslomässiga smärta kan leda till stor sorg, vilket gör att du förlorar intresse för de flesta sakerna i ditt liv.

Varför är den här känslan så vanligt? Varför skulle en paus också bryta vårt hjärta? Detta beror på att du inte kan särskilja mellan att vara  och kärleken i sig. Även om många människor förvirrar dessa två, är de väldigt långt ifrån varandra.

Den första hänvisar till en attraktion och en lust som kan få dig att känna de berömda fjärilarna i magen. Men när de flyger iväg är det dags att tänka på din situation. 

Utforska 

Ibland kan leda till förvirring, eftersom du befinner dig bredvid en person som inte längre kan älska. Din förälskelse var tillfällig, men  är det passerar kommer känslan att "jag älskar dig inte längre" blir starkare och starkare.

tt säga "Jag älskar dig inte längre"

 är svår och komplicerad eftersom du vet hur negativ din partner kommer att reagera. Trots det är det bästa du kan göra att vara tydlig och ärlig. Det är inte lätt, men det är nödvändigt.

Du måste kunna möta detta ansikte och uttrycka dig på ett tydligt, exakt och fokuserat sätt för att undvika att förvirra din partner. Detta hjälper dig att undvika många andra problem.

Vanligtvis leder detta till ett argument, en utvärdering och andra reaktioner som kommer att förvärra sinnet och besvikelsen du känner. Men svara inte på det sättet - din partner gör ont och du måste förstå deras känslor. Det krävs att du säger "Jag älskar dig inte längre",

och du måste fortfarande kunna känna med din partner. Var inte rädd och försök hitta det trevligaste sättet att dela dina åsikter om förhållandet. Så här visar du förståelse och klargör varför du inte kan stanna tillsammans längre. Har du någonsin varit tvungen att gå igenom denna svåra tid där du var tvungen att säga "Jag älskar dig inte längre?" Det är en komplicerad situation för båda parter, så innan du gör det måste du gå igenom en period av djup reflektion.

Vänta inte länge för att berätta för din partner om ditt beslut, eftersom ju längre du spenderar desto svårare blir det.

Viktiga saker måste sägas så tidigt som möjligt och utan tvekan. 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar