Om du faller sju gånger, få upp den åttonde

Stå upp igen om du faller. Vi har alla hört det innan, men det är svårt att komma ihåg när man går igenom en mycket smärtsam situation!

Du kommer att falla många gånger under hela ditt liv, så det är viktigt att få säkerhetskopiera eftersom det är långt ifrån.

Vi rekommenderar att läsa: 

Ångest, depression, frustration,  ... Våra liv är fulla av saker som tar oss från vår högsta till vår lägsta. Vad kan vi göra? Ska vi bara ge upp?Det finns alltid hopp

llt kan tyckas hopplöst när du går igenom en tuff tid, men 

är du kommer över den här nedgången får du enkelt säkerhetskopiera. Det är normalt att allt tycks vara svart nu. Du är inte bäst.

tt av de vanligaste problemen just nu är depression, en sjukdom som helt omger oss och gör oss djupt olyckliga.  Hoppet kommer att vara borta.

För att möta detta måste vi göra allt vi kan för att hålla det från att svälja våra liv helt. Depression kan vara ett resultat av en förlust, ett allvarligt problem, en karriär förändring, etc.

Även om det kan verka som det inte finns någon väg ut just nu, du måste tro oss, det är det. 

Läs om depression: 

Du är blinda för detta hopp, eftersom vi alla har en tendens att förstärka de  vi finner i oss själva. Om vi ??känner oss dåliga gör vi vårt yttersta för att göra det värre. 

Du vill inte göra någonting

Det är normalt att du inte vill göra någonting när du går igenom en svår erfarenhet. Ibland går till den punkt där du kan misslyckas med att gå ut, så du stänger själv inne i ditt hem, där du försummar vänskap och faller över dig i din sorg.

 tt uppleva lidande är inget negativt.

Vi måste uppleva det för att övervinna det som är skadligt för oss. Utan lidande skulle vi aldrig komma över det.

Därför kan vi inte stanna ner efter att vi fallit. Även om du inte tycker om att göra någonting, om du bor eller tar hand om dig själv, är du stark. 

Känn dig fri att läsa: 

Smärtan kommer att passera. Du måste genomlida det, känner det, så att du kan stiga ur askan, återfödas som en phoenix. Lär dig från även de mest smärtsamma stunderna, för det är då du kan lära dig mest om världen och dig själv.

Det är dags att gå upp!

är smärtan har gått, är det dags att reflektera över dina handlingar. Du har fallit, det är normalt. Vi upplever alla stingray stenar i våra vägar på ett eller annat ställe, för världen är full av dem!

Frågan är ... när du faller ner, kommer du att stiga igen?  Kom ihåg det nästa gång du går igenom en hård tid.

Om du faller sju gånger måste du gå upp den åttonde. 

De mest negativa ögonblicken i våra liv ger oss möjlighet att lära känna oss själva, och de lär oss att oavsett hur mycket smärta vi befinner oss i måste vi få oss tillbaka upp.

tt vara ledsen på en dag skiljer sig naturligtvis från depression. Men slutresultatet är detsamma: du kommer ut ur det.

Gå inte får du lärt dig om 

 Störningar och fall är delar av livet, men det viktigaste är att fortsätta att gå upp. Det gör dig starkare och ger dig mod.

Om du faller sju gånger måste du gå upp den åttonde.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar