Om du har magi, du behöver inte tricks

De som har magi i sina hjärtan behöver aldrig tricks. ftersom 

De är modiga personligheter som gör det omöjligt att hända och nästan inte vet vad de gör för oss.

Vi är säkra på att i din närmaste sociala krets känner du någon med dessa egenskaper. Det är normalt att vi säger att de är "vänner med magic" eller med 

tt ha sådana människor omkring dem är exceptionella, och även om vi rekommenderar ständigt ta hand om och uppskattar dem varje dag, kommer vi gärna rekommendera något bättre: lära sig att efterlikna dem.

Idag vill vi förklara några av de psykologiska egenskaperna som vanligtvis definierar människor med magi - de som inte behöver tricks är så speciella.

Magi människor, ödmjuka hjärtan

Vi definierar magiska människor som äkta, och för att vara sant i psykologi fält fångar ett antal intressanta egenskaper, som kan definieras i verkligheten av följande egenskaper:

ingen falsk blygsamhet eller självömkan

De som har magi lägger inte magiken i andra. Människor som är osäkra och misstänksama motsätter sig riktiga människor. De behöver fortfarande externt erkännande för att känna sig validerade, användbara eller viktiga.

Läs också: 

 • Lägga falsk blygsamhet som behovet av social godkännande, är också nödvändigheten och stolthet att alltid vara en "poäng" över resten.
 • Det sanna magiska folks uppriktiga blygsamhet förstår att Ingen måste vara mer än resten.
 • Personer med magi använder inte självmedlidenhet eller spelar eftersom de förstår värdet av känslomässig jämställdhet.

De ser inte för godkännande. "Vad du ser är vad du får."

Den verkliga person som utmärker sig för sin äkthet, inte ta hand om allas godkännande.

 • Detta inre ljus som kännetecknar hans eller hennes sätt att vara på är främst beroende på vad de tycker om sig själva: de har ett gott självkänsla.
 • De försöker inte blanda in och använder alltid denna spontanitet som inte alla förstår. "Vad du ser är vad du får", inte mer, inte mindre. Det spelar ingen roll vad situationen är när det händer eller sammanhanget. Din karaktär är alltid densamma, kongruent med värderingar och attityder.
 • Missa inte: 

smittsam entusiasm 

smile

I svåra dagar, framför allt, en del av denna karaktär kan vitalitet och optimism. Om du verkligen tänker på det, är det inte lätt att överföra den här energin som ger förtryck eller glädje åt någon som har svårt. Denna typ av personlighet

 • kan fånga oss med sina ord och närvaro ensam.
 • De kan göra detta eftersom de ger oss självförtroende och den underbara känslan av att De är ödmjuka och förstå ömsesidighet med magi betyder inte att du gör ett knep för att få något i gengäld. tt ha magi har framförallt en gåva som gör att andra känner sig bra genom de enklaste, ödmjuka handlingarna.

Deras magiska blick återspeglar förståelse för empati och hur ömsesidigt är byggt.

De vet att vänskap och relationer baserade på ömsesidig respekt och mest ödmjuka förening, i vilken ett hjärta kan intuitivt förstå det väsentliga till det andra för att möta dem.

 • Det är en känsla av integritet som framträder från dag ett. Vi vet att de alltid finns där för oss och att deras ödmjuka själar aldrig kommer att leta efter något i gengäld utöver
 • vänskapen

. Vi vet inte hur de gör det, men de har denna inneboende kraft som gör det möjligt för dem att lösa knutar som ger solen på en stormig dag och dela ut hopp när allt är förlorad.

Det sägs vanligtvis att det finns människor födda så här, med den här gåvan för att göra livet enklare. Men vad det här verkligen betyder är att denna typ av personlighet har en modig inställning till livet.

Precis som vi sa från början, tillsammans med att ta hand om dessa vänner och familjemedlemmar som ger oss sin magi och kärlek,

 • Vi bör också försöka efterlikna dem. Den döma min väg bör gå i mina skor Inte alltid sitta vid deras otroliga "magi" för att må bra eller att hitta svar på ett problem. Inkorporera sina värderingar, sin anda och deras styrka och imitera dem.

Om vi ??kunde lära oss att 

skulle samhället vara mycket bättre. 

Det viktigaste i livet är inte materiella ägodelar men våra känslomässiga band

Det kommer stunder i livet när materiella ting upphör att roll, och vi inser att det mest värdefulla i livet är våra känslomässiga band till folket. Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar