Om du har slutat att bry dig, lära sig att gå vidare

 Detta erkännande kommer ofta när du inte längre bryr dig om personen du är med, eller motsatsen.

Läs 

Vi vet att det är en viktig och smärtsam offer, ett svårt beslut som kan bära dig i riktning mot bitterhet om du var inte försiktig. Men om du inte bryr dig mer, vad är meningen med att försöka hålla på något som inte längre är rätt för dig?Jag är inte längre viktig för dem, hur kan jag gå vidare?

är du släpper ner behovet av att vara viktigt för någon, kan du gå in i "panikläge" och stress och ångest du känner kan tyckas överväldigande.

Men 

Det finns tusentals andra människor som går igenom samma typ av situation som du går igenom nu. är du inser det här, kommer dina problem plötsligt inte att vara så extremt problematiskt längre.

nledningen till att detta gör oss olyckliga och gör oss så dåliga är på grund av  vi håller fortfarande på den person vi inte längre bryr oss om.

Vi skulle ljuga om vi sa att ingenting händer när du inte bryr dig mer om någon. Sanningen är att en av de två berörda parterna, om inte båda, kommer att skadas.

Men till  eftersom det är mycket värre att hålla på någon när du har slutat oroa dig.

Upptäck: 

Denna situation uppstår ofta i romantiska relationer när en av parterna blir desillusionerade eller bara upplever kärleksvård. ädslan att vara ensam eller vara utan den person som har varit så mycket av våra liv skapar en intensiv oro.

Tecken på känslomässig frihet

Om du var i ett förhållande kan du föreställa dig att om du någon gång stannat oroa dig för den personen du skulle veta. Ingenting kunde vara längre från sanningen.Därför är det viktigt att uppmärksamma de tecken som nämns nedan för att ge dig några tips om huruvida din partner är emotionellt distanserad från dig.

På det här sättet kommer du åtminstone att veta det och du kommer inte bli så förvånad:

  •  Kanske deras intressen och mål matchar inte längre.
  • Du börjar uppleva en känsla av ensamhet och övergivande eftersom din partner inte längre är oroad över dina behov.
  • Du är den enda som gör ansträngningar i ditt förhållande: din partner är enbart dedikerad att ta emot.
  •  och börjar fatta beslut utan att du har två i åtanke och till egen fördel.
  • De kan börja förödmjukna, kritisera och avstå från dig utan någon uppenbar anledning. Deras förhållande förändras plötsligt, och nu är det en krigszon.

Läs om: 

Även om du har försökt att motstå det, du har slutat bry sig om den personen som du en gång älskat, men nu de gör livet omöjligt för dig och får dig att känna dig skyldig.

De vill inte lämna, och de vill inte heller lämna dig. Detta gör det till en mycket förvirrande, komplicerad och smärtsam situation.

Säg farväl att respektera dig själv.

är du befinner dig i en sådan situation är det ont, men fortfarande nödvändigt att låta personen gå. 

Det är inte ditt fel att du inte längre bry dig, och att du har tillräckligt med mod för att erkänna att du inte längre känner känslomässigt knutna till dem gör dig inte en dålig person.

 Det kommer att bli en av de bästa besluten du någonsin har tagit.

Detta kommer inte vara första gången i ditt liv, där du måste lämna något viktigt bakom dig, men 

Innan du går: 

Om du har slutat bry sig om någon, inte skadar dig själv mer genom att försöka reparera de band som några ndra har redan brutits. Det är värdelöst att försöka fixa saker. Om du har slutat oroa dig, lär dig att gå vidare.

Det är dags att hämta din stolthet och börja en ny resa.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar