Om du kapitulera idag, satsar du gjorde igår värdelös

Om du ger upp idag, ge upp. Om du säger själv att du inte kan fortsätta och låt dina insatser till tårar av nederlag, varje vägg du bröt ner eller all prestanda du nått i tystnad.

Vi har matchar på våra axlar som vi bara vet. Du har gjort det för din familj, dina barn. och inte alla andra kan förstå.

Så, varför brukar vi ge oss upp? rist på stöd, bedrägeri och känslomässig utmattning är anledningarna till att vi hamnar på knäna och släpper ut en lång suck av nederlag.

ndra kan se dig som ett lejon, som en person som kan någonting som aldrig ger upp. Ändå blir detta lejon ibland en trött katt som bara längtar på att krulla upp i hörnet av en säng och sova.

Om detta hände dig en gång, Vi rekommenderar att du inte överlämnar dig och låt dig bli övervunnen av motlöshet.

Så här.

Om du överlämnar ingenting ändras.

Överlämnande är ett ord som låter väldigt dåligt för oss. Den saknar prestige och är vanligtvis förknippad med feghet. Vi borde inte se det på så sätt.

Vi rekommenderar även att läsa om 

tt ge upp en gång då är normalt och till och med förväntat. Först och främst, för att personen som ger upp gör det ibland att visa att det inte finns något som personen kan göra.

"Jag ger upp, jag vet att den här personen inte älskar mig och jag kan inte slösa mer tid på det här." "Med tanke på bevis, jag måste ge upp. - Jag är inte gjord för det här jobbet, och jag skulle ägna mig åt ett annat fält"

 • tt ge upp är alltid acceptabelt om vi därigenom genom att bli medveten om något som inte passade oss.
 • Den andra sidan är att denna kapitulation är utan tvekan på grund av en och en överbelastad sinne som inte orkar eller hopp om att möta ett konkret faktum.

Om vi ??ger upp och ser oss som människor som inte kan ta denna personliga kamp, ??måste vi bli medvetna om att inget kommer att förändras.

 • Vi vill förbli på samma plats utan att kunna förbättra vårt välbefinnande eller mot det här målet som betyder så mycket för oss. Om du ger upp när som helst, överväg konsekvenserna som att "släppa allt" och ge upp ditt mål kan ha.

n tillfällig uppgörelse för att förbereda sig för strid

Låt oss säga att du gav upp. Du kände dig överväldigad av ditt jobb och berättade för dig själv att "jag kommer aldrig att nå toppen".

Vi överger våra

 • barn och tror att de aldrig kommer att klara en examen eftersom de inte kan koncentrera sig, vara mer ansvarsfulla och dra fördel av de timmar de har studerat. Ibland ger en tillfällig övergivelse oss ett perspektiv på saker, låt oss se dem
 • tystare är du ger upp dig går du igenom en period av inre lugn där du plötsligt nästan utan att veta hur du får styrkan tillbaka.
 • ya idéer, bättre strategier och förnyade drömmar uppträder. Det är värt att komma ihåg att för att nå ett mål behöver vi oss själva. Faktorer som tryck och förhöjd ångest verkar som våra sanna fiender. Håll dig lugn och du får se hur lejonet går igen.

Vi rekommenderar att läsa:

Hur man överlever de mörka dagarna när ingenting går din väg

Den slutliga segern är vunnen genom dagliga triumfer vinnaren är drömmaren som aldrig ger upp. För att göra detta måste du drömma, föreställa dig, göra planer och strategier och framför allt säga varje önskan med en andning av motivation.

Vi bör komma ihåg att

den slutliga segern uppnås genom många dagliga triumfer.

 • Vi ser inte alltid detta eftersom vi bara fokuserar på det långsiktiga målet utan att se de dagliga förändringarna vi gör mot det. tt inte ge upp kräver en bra attityd, självförtroende, god självkänsla och mer än något annat, för att kunna se att denna personliga kamp har en mening och ett syfte värt att investera vår tid och känslor.
 • Läs också:

Hur man botar emotionella sår?

Så om du kämpar för en personlig match just nu, kom ihåg att ibland runt omkring dig kan vara en ovärderlig hjälp. ller tvärtom kan de vara hindret längs vägen som hotar vår inställning. 

över allt följer dina instinkter och din inre röst.

5 sätt att vara motiverad Har du problem med att hålla dig motiverad? Kom ihåg att du måste älska och respektera dig själv. Du måste vara din största fan och din egen bästa motivator. Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar