Jag är inte glad i mitt förhållande. Vad ska jag göra?

Ibland tycker vi: "Jag är inte glad i mitt förhållande" när det är verkligen nödvändigt att göra är att ta reda på vad vi gör fel i detta olyckliga förhållande. 

villkoren kräver arbete. Kärlek är helt enkelt inte tillräckligt för att fortsätta. Förhållandena kräver stor ansträngning och arbete. Olycka kommer ibland över dig när du är i ett förhållande. Men i stället för att vara upprörd eller panik, måste du sluta och titta på vad som händer.

Ta en titt på detta:

Hur vet jag om detta är kärleken i mitt liv? 

Det finns många anledningar till varför du kanske inte är glad i ditt förhållande. Kanske är passionen borta. Kanske var det

otrohet  Det finns dock några skäl

du kanske inte är medveten om  Låt oss titta på några av dem.

1. Du erkänner inte att du har en nagel. Om han har varit otrogen kan du ha förlåtit honom, men inuti bedrar du dig själv. Du har inte helt förlåtit honom; det finns fortfarande bitterhet.

Det kan vara varför du inte är glad i ditt förhållande. Således är vägen framåt att

acceptera att detta är vad du känner.

Är du arg? Känner du dig bitter? Du behöver inte lura dig själv. Det är bättre att acceptera dina känslor. 

llvarliga människor kommer aldrig att förlåta eller glömma

2. Du kommer inte att erkänna att du inte hanterar konflikter också. 

Men det behöver inte vara ett problem så länge du vet hur man hanterar dem ordentligt.

Lyssnar du på den andra personen? ller behöver du alltid vara rätt? Kasta du sitt förflutna på honom? llt detta kan vara en anledning till varför du inte är glad i ditt förhållande. tt vara säker är viktigt i ett förhållande.

Men du bör alltid respektera den andra personen när du ger din åsikt om något eller försöker fixa något.

 Du borde aldrig "sova på den".

Lös problemet så snart som möjligt,

Utsätt inte det. På detta sätt kommer du att sätta konflikten i det förflutna och ditt förhållande kommer faktiskt att stärkas.  Ibland glömmer vi hur viktigt sex är och att det påverkar vårdets hälsa.Men det finns tillfällen då passionen torkar ut och vi vet inte varför.

Det är när det är dags att se på hur kommunikation i ditt förhållande är.

Pratar du vad du vill? På samma sätt lyckas du njuta av sex eller titta på det som ett engagemang? Tar du tid för det eller prioriterar du andra saker?

Passionen måste också odlas. ör inte vid varandra, visa inte kärlek, låt inte den andra veta att du bryr dig ... allt detta kan göra att passionen försvinner.

Om du inte vet hur man löser problemet själv kan det vara till stor hjälp att se en festterapeut eller sexterapeut. Det kommer att hjälpa mycket.

 4 skäl och situationer när vi inte ska ha sex

4. Du kan inte acceptera att saker kan vara över.

är du inte är glad i ett förhållande du har varit inne i i många år kan du vara 

Det kan i verkligheten betyda att du är med någon du inte borde vara med, och du kan till och med känna vikten av en tidigare otrohet.

Ibland saknar vi modet att säga "nog" och avsluta förhållandet när kärleken är borta och du är inte glad tillsammans. tt vara ärlig och ärlig är dock mycket bättre än att spela en handling som kan leda till en katastrofal slut där alla slutar bli skadade. är hälften av ett förhållande är olyckligt i det är det viktigt att

avgöra om problemet kan lösas eller det är dags att avsluta det

. För att göra det måste du sluta lura dig själv och börja vara ärlig mot dig själv och med den andra personen. I ett förhållande borde båda vara glada. Om du är i ett olyckligt förhållande är det inte dags att hitta en lösning?

5 Viktiga frågor du måste fråga dig innan du avslutar ett förhållande tt sluta ett förhållande är ett stort och mycket viktigt beslut. Detta är en möjlighet att fråga oss några stora och viktiga frågor. Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar