I livet, hjälper ingen dig: Det handlar om dina ansträngningarDe som tror att det går bra i livet speglar inte våra ansträngningar. Vissa tror att framgång beror på tredje parts inflytande. Ibland säger de också att det är på grund av ödet eller lycka.

Det kan vara så att detta är sant. Det är möjligt att yttre påverkan hjälper vissa människor att gå upp utan tillräckliga färdigheter. 

Om du är utmärkt på något, är det vanligtvis på grund av hårt arbete. Det kommer från sena kvällar, dagliga ansträngningar, offer och en konstant kamp som inte lämnar utrymme för överlämnande.

ftersom, som alla vet, finns det  Men det finns de som begränsar sig att drömma och hoppas att "saker kommer att lösa" på grund av en framgång i universum.

ndra vet emellertid att 

Vi vill att du ska tänka på det här.

llt du behöver beror på ditt hårda arbete

Författaren Wally Lamb sade en gång: "".

De som tror att deras vänner lycka eller grannens framgång med sitt eget jobb är bara en tillfällighet, fel.

De misstänker att någon försöker hitta tillfredsställande ursäkter. De gör det för att dölja beviset: 

Det kan definitivt vara chockerande. Denna verklighet döljer emellertid en  Senare kommer vi att förklara några viktiga aspekter till framgång, att övervinna svårigheterna, och 

Den tveeggat svärd fjärr lycka

" ". Denna idé sammanfattar vad "falska vänner" känner för oss när de ser oss leva det liv vi alltid har drömt om.

Om du någonsin har märkt att en av dina bekanta får dig att känna det så är det viktigt att veta varför. 

  • en jämställdhet.  Detta behov av kontroll
  • döljer faktiskt ett lågt självkänsla. De tycker: "Om alla jag håller kvar är så illa som jag är, kommer min inkompetens inte att sticka ut". Det finns en ojämlikhet i förhållandet. Så, just nu den här personen se att ditt arbete är lika med eller bättre än deras på ett eller annat sätt,

de känner att de blir slagna. 

"Varför vill du ansöka om ett jobb där allt är en bluff och det enda som kommer i är de som har goda förbindelser!"," Varför blev du kär i honom? Han är för bra för dig, du slösar bort din tid "

Vi har alla hört uttalanden som dessa från tid till annan De kan ändras beroende på plats, sammanhang och människor som pratar Men idén är densamma!...:

de vill klä dig dina vingar och döda dina drömmar, så de håller dig från att vara lyckligare än de är. Det är klart att vi måste vara realister, med tanke på att vi ibland bygga hus av kort moln av bomull.

men

när vårt mål är tydligt, logiskt, och det är möjligt, måste vi göra allt vi kan för att uppnå detta. 

de som inte investera sin tid, känslor, drömmar och varje fiber av sin varelse, inte kommer att uppnå sina mål. Detta är något vi redan sett.

i livet, ger ingen som helst gratis. 

Tillsammans med uthållighet och dagliga ansträngningar, det är en orubblig attityd. inte ge upp

den som längtar efter att nå ett mål kan inte bara arbeta eller initiera. Samtidigt måste

möta många externa faktorer. 

hinder som inrättats av samhället, och det är strukturer, bakdörrar, filter, väggar ... Och, naturligtvis, samma trick vi alltid komma över. Du måste vara stark.

 måste du kämpa för det.  ibland räcker det inte att bara ha talang. 

måste du ha ett modigt mod och ett dyrbart, starkt, obesvarat sinne. 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar