International Family dag: Fira den bästa present livet kan ge

15. Kan firades som Förenta ationernas .

Varje år fokuserat denna dag på ett visst ämne eller ämne som är relaterat till den magiska förhållandet mellan familjemedlemmar (och även nära vänner!).

blev Årets tema som valts för eftertanke och reflektion, och kampanjen kallades "behovet av att främja en hälsosam livsstil och en hållbar framtid."

Vad där du utbildar barn och delar värderingar, beteenden och förebilder.

är främjandet av en hälsosam livsstil som också hjälper arbetet mot en mer hållbar och miljö fokuserade framtid utan tvekan ett åtagande vi alla har för kommande generationer och för hälsan hos planeten.

I dagens artikel inbjuder vi dig att lära dig mer om den här speciella dagen, den internationella familiedagen, med oss.

International Family dag, ett band av hjärta

Det att hålla ihop och komma överens om något är inte de viktigaste sakerna med att vara en familj. att veta att du respekterar varandra och att du uppskattar alla vilka de är, vad de har uppnått och vad som definierar dem.

tt vara en familj betyder också att "veta hur man bildar sanna obligationer", och det vi vet alla är inte alltid lätt.

Det är också sant att vissa människor kanske har sett denna 15: e maifeiringen med viss skepsis. Det kan bero på att de har lidit besvikelser som har gjort att de har slutat att tro på denna primära enhet mänskligt sällskap - familj.

Vi föreslår att du överväger följande ämnen.

Vi rekommenderar: 

Familjen är inte bara en fråga om en är relaterad - det är också en handling av lojalitet

kanske du inte får tillsammans med några av medlemmarna i din familj, men det borde inte innebära att du slutar förlita dig på vad ordet "familj" betyder.

 • n familj är ett nätverk av olika individer som förenas av kärlek, kärlek och respekt. Det spelar ingen roll om det är en genetisk komponent eller inte. 
 • Dina släktingar har givits till dig av ditt släktträd, men de förhållanden som du upprätta med dem formas av sann kärlek och känslomässig anrikning som ger dig alla 
 • Ibland kan en mormor eller faster kan vara din sanna "mamma" eller en mor kan fylla rollen som en far, morförälder, moster eller kusin ...

Varje omständighet är unikt och utan motstycke, och - som också kan inkludera dina nära vänner.Varför inte?

Vi rekommenderar också läsa: 

stora familjer, små familjer

 • Familjer kommer i många former, färger och storlekar att endast enskilda medlemmar kommer att förstå och njuta.
 • De kan utökas, med många syskon, kusiner, faster, farbröder och barnbarn. lla instämmer, återföreningar är stora tillfällen, och det är ett stödsystem som inte på något sätt hindrar dem från att erbjuda tröst eller hjälpa en medlem i behov.
 • Det finns ensamstående föräldrar där en förälder föder sina barn med mod och styrka, där de ger dem allt de kan och de blommar av lycka deras leende och konversation, gemensamma drömmar och mål.

Familjer är skatter som inte ska tas för givet

Det är viktigt att komma ihåg att en familj är en skärgård som bildas av mindre öar. Vi har till exempel föräldrar, mostrar och farbröder och kusiner.

Samtidigt bildar vi våra egna familjer med de partner vi väljer, vänner som blir bröder och systrar, och kanske även våra egna barn en dag.

 • Familjer är skatter som ska tas hand om, oavsett var de kom ifrån. Ibland när du är mitt i ett personligt projekt med din make eller maka, kan du kanske undvika dina föräldrar lite - de skyddande du älskar så mycket, men aldrig gå till besök så ofta du borde.
 • De är utan tvekan nära ditt hjärta, men kärlek och hängivenhet kräver ett kontinuerligt band av ord, känslor, glädje och små detaljer från tid till annan. Utse inte dem. esök din familj, träffas på återföreningar, dela dina nya föreningar med familjen och gör detsamma för familjen till din partner eller vänner.

lla dessa erfarenheter är positiva, och de bidrar till att skapa sociala band och nya relationer som skapar det som kallas kognitiv reserv.

Det är viktigt att vara i dag för att ta hand om och njuta av din egen familj.

Sätt lycka före konflikter, praktik förlåtelse, hålla varandras händer och att årets tema för den internationella familjedagen föreslår, strävar också efter att leva med hälsosamma vanor och främja en hållbar framtid.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar