Det är bättre att vara ensam än med fel person

lla har hört uttrycket att "det är bättre att vara ensam än med fel person." Det finns inget bättre beslut du kan göra själv än väljer att vara ensam i stället Var med giftiga människor.

Men ibland kan det vara mycket svårt att avstå situationer, relationer eller människor som verkligen gör ditt liv olyckligt.

Varför bor du hos dem? Svaret är enkelt: på grund av rädsla.

Visa: 

Det är bättre att vara ensam än fylld med bitterhet

Det är alltid bättre att vara ensam än att låta ditt liv fyllas med sorg eller bitterhet. Vi hjälper dig att förstå detta lite bättre med några exempel.

Tänk på att Christina, 32, varit med sin nuvarande partner i fem år. tt tag nu har deras förhållande inte varit detsamma.

u har hon att göra med att argumentera som inträffar nästan varje dag.

Hon är inte glad, hon kände inte samma för hans partner längre, men hon är rädd för att kasta bort ett förhållande som har varat så länge. Dessutom, vad skulle hennes föräldrar säga?

Liksom många andra relationer, Christina lägger så mycket fokus på sin partner att hon har några vänner kvar att luta sig mot, vilket gör situationen ännu mer komplicerad. Det finns dock bara två val som hon kan ta.

n är att hålla fast vid den vanliga dynamiken, att lida och vara olycklig.

Den andra är att avsluta relationen trots rädsla, för att det kommer att garantera att hon hittar en ny väg som säkert kommer att bli bättre.

Discover 

Även om du är ensam och känner sig hjälplösa ibland, du kommer också att vara mer lugn, lugn och mycket gladare.

Ibland upprätthåller vi giftiga relationer med människor som inte nödvändigtvis är "dåliga". Men de relationer vi etablerar hos dem är inte hälsosamma. De kan innebära manipulation, lögner eller till och med missbruk.

Det viktiga att göra är att fråga dig själv:

vad får du genom att stanna kvar och låt den här situationen fortsätta? Det är uppenbart att du inte har fel med den felaktiga personen. Problemet är att du också är rädd, och det förhindrar dig att fatta beslutet att komma undan.

Se:

6 vanor att göra dig till en lycklig framgångsrik kvinna Som du kan se, följer rädsla alltid med dig i dessa situationer och kan stärkas av de människor du är omgiven av.

tt giftigt förhållande kan etableras med en vän, familjemedlem eller partner. etydelsen av att du ger detta förhållande kommer också att avgöra hur svårt det är att komma ur en dålig situation som denna.

Vikten av att frigöra ditt rädsla för att vara ensam

Många anser inte att vara ensam som ett alternativ eftersom tron ??att om de inte har vänner eller en

partner  nsamhet har inget gott rykte. Därför är det svårt för människor att säga upp vissa typer av tillstånd, trots att de är mycket giftiga.

Det är något du inte förstår, och det är att du slösar bort dyrbar tid. Tid du kan spendera med dig själv, att lära känna dig bättre, och att göra det bra.

Varför tillåter du någon att manipulera dig? Varför tillåter du att det varar tills du är utmattad av förnedring och missbruk att någon har tvingat dig?

Tänk på om du verkligen vill spendera resten av dina dagar så omedvetet utan att fatta ett beslut som frigör dig från rädsla för att vara ensam.

Ja, det är sant. ädsla för att vara ensam är en lärd rädsla. Tänk på det: Om någon du älskar har en liknande situation som din,

skulle du definitivt berätta för dem att komma ut ur det. 

är det är din situation börjar svaret ändras.

Innan du går, missa inte:

Vad händer när du äntligen lämnar ett giftigt förhållande? Det är bättre att vara ensam än med den felaktiga personen, eftersom det är bättre att välja lycka över smärta och bättre att omge dig med människor som ger dig något istället för att ta något bort från dig.

Du måste välja, se till att du gör rätt val. Din lycka betyder något och du har inte tid att förlora dig i sorg, smärtsamma upplevelser och människor som får dig att känna dig dålig. Vänta inte. Det är bättre att vara ensam än med fel person. 

Har du någonsin lovat att förändra dig för att få en relation tillbaka eller behålla en? Har någon någonsin gjort det åt dig? Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar