Det är inte kärlek om du måste be om det

Offra aldrig ditt eget värde till någon som inte vet vad du har. Om någon underlåter att se hur viktig du är, ignorera dig, så att du eller inte respekterar dig, får du inte be att få uppmärksamhet eller tillgivenhet från dem, eftersom det inte kommer att vara äkta eller ärlig.

Ta inte en bit av det förgiftade äpplet som är likgiltig kärlek - du kommer att älska det väldigt mycket.

Om "du ber om för mycket", bara för att du vet vad du vill och hur viktigt det är för dig. Du måste först bestämma värdet av dina egna tankar, åsikter, önskemål och beteenden.

Vi måste hålla sig borta från de människor som hotar den känslomässiga balansen vi vill ha.

Ta med dina inre önskningar, lyssna på och älska dig själv, för du är den enda som kan hjälpa dig att bli fri från falsk kärlek.

Du behöver aldrig beg för kärlek

 Det enda som kommer från tiggeri är bristen på självrespekt, hindra din känslomässiga utveckling och den smärta som följer med förlusten av värdighet.

Vill du veta mer? Läs: motionell mognad är att veta att livet inte är perfekt.

är vi älskar någon, vill vi naturligtvis ta hand om dem och undvika hjärtsorg. Våra känslomässiga reflektioner uppmanar oss att skapa relationer som får oss att känna att vi förtjänar kärlek och att vi främjar känslor som främjar harmoni, uppriktighet och hängivenhet.

Om du inte tar upp problemet med falsk kärlek, kommer du att sluta tro på att det får dig att känna dig. Du kommer att sluta tänka på att du inte förtjänar uppmärksamhet eller kärlek och du vill sluta med att övertyga dig själv om att det är okej med ensidiga relationer.

gentligen är det enkelt: den person som förtjänar du är den som kommer till dig på egen hand, den som uppskattar dig och ägnar sin tid och sina tankar till dig.

Ingen kan göra dig olycklig utan din tillåtelse

Den mest kraftfulla verktyg för att bekämpa känslomässiga orättvisor och likgiltighet är självbestämmande. Detta bör åtföljas av ett hälsosamt självförtroende, självkänsla och reflektera över känslor, önskningar och andras och andras beteende.

Men processen som förklarar hur vi hamnar under dessa omständigheter talar för vår brist på värdighet. Vad vi verkar sakna är att 

I den meningen måste vi veta hur man använder några framgångsrika strategier för att övervinna smärtan av falsk kärlek. Låt oss ta en titt på några vanliga situationer:

  • Smärtan av falsk kärlek är en svår process som ger en smärtsam feberstadium.Vanligtvis vet vi att "något inte är rätt", men vi vill inte lägga ord på det eller ta bort vår känslomässiga blandning för ögonen.
  • Vi ignorerar obehaget och undviker det, medan vi håller fast vid tron ??att det känslomässiga problemet kommer att lösa sig naturligt.
  • är vi slutligen ge efter för obehag, det kommer en tid där obehag är för mycket att bära, och det tvingar oss att möta problemet innan vi är helt överväldigad.
  • Men vad händer när vi kämpar för våra egna känslor? Fokus styr oss och kampen blir till en oändlig kamp som bara förlänger lidandet.
  • Det är också vanligt att höra att du "omfamnar smärtan". Varken ignorerar det eller omger dem är något positivt.

Vad du verkligen behöver ta itu med smärtan av falsk kärlek är att klara av det, och att du går ifrån det med insikten att det gör ont eftersom det vi verkligen vill ha är någon som älskar oss, och den andra personen bryr förmodligen inte eller älskar inte oss tillbaka.Vad är rätt lösning? Vi måste övertyga oss om att om vi inte kan få det erkännande vi söker naturligt, blir det ännu svårare att försöka tjäna det. Det rätta för oss är att hålla oss borta från den personen. Först då kan vi vara säkra på att vi kommer att övervinna smärtan.

 Det är bara naturligt att ta hand om förlusten av något du verkligen vill ha.

Glöm inte att läsa: Du behöver inte ge några förklaringar

Kärlek och uppskattar dig själv: mata dina relationer med själv

Även om varje känslomässig situation är komplicerad, har alla drabbas av en lösning. Sann förändring är möjlig när vi är villiga att arbeta med det och möta den smärtsamma situationen.

Därför bör det vara tydligt att den första personen vi måste ge vår tid till är vår egen. Då kan vi uppskatta de som gör oss bra och de som inte gör det.

Inte ber om uppmärksamhet, och särskilt inte om kärlek, från någon. 

Kom ihåg att känslomässig orättvisa spelar en roll i utvecklingen av vårt eget självförtroende. Det hjälper oss att undersöka våra önskningar, värderingar och behov.

 vsluta enkelt och börja med att låta dem hitta dig. Sluta undra på dem som bara är närvarande i ditt liv i vykortläge. Du vet, de som bara är angelägna om utseende och kommer bara att få dig att må bra om det finns andra människor runt dig som kan märka det.

Glöm inte att undersöka orsakerna till ryggbotten så att du känner dig så fast vid den här personen i första hand. Vad fick dig att be för din kärlek och uppmärksamhet? Gå till källan och starta din interna transformation.

Det är viktigt att du närmar dig självkänslan och att du slutar be om någon kärlek. Verklig kärlek kommer att uppstå och känna. Du borde aldrig be om kärlek. Din uppmärksamhet och tillgivenhet är för värdefull för att kasta bort dem på någon som inte förtjänar dig.

o hos dem som älskar och förstår dig ovillkorligt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar