Kvar hos dem som uppskattar du

 i denna komplexa värld.

är det ännu svårare att hitta folk som kompletterar dina ojämna kanter, din tomrum, och som stöder dina värderingar och är trogna följeslagare genom hela livet.

 o med dem som gör dig att le varje morgon när du öppnar ögonen och det förvisar rädsla, ångest och nedstämdhet.

Även om det kanske inte verkar så lätt, är sanningen att det alltid finns mer än en person som är i stånd att bringa ljus till dina mörka stunder. Människor vad de har när det har ett, och vi talar inte bara om kärleksaffärer heller.

I livet behöver all vänner, familj och partners att respektera och förstå oss. Inte nog med att vi behöver men vi behöver också ett bra socialt nätverk omkring oss.

o med människor som uppmuntrar dig att bli bättre

 o är ett exempel på absolut godhet, och det finns något väldigt grundläggande för mänskligheten, och det är deras förmåga att övervinna och att lära sig varje dag, för att ta in ny kunskap.

 • elease människor som berikar dig i ditt liv. Låt dem guida dig att marknadsföra din egen personliga utveckling.
 • För att få bättre varje dag Och du kan bara uppnå detta genom att vara ödmjuk.
 • Stanna hos personen, snarare än att döma, kritisera eller straffa dig, är exempel på hur man beter sig. Denna person kommer att guida dig att möta dina rädslor, lugna din ångest och hjälpa dig att gå genom livet med större självförtroende.

o med människor som tänker på dig som "oumbärlig" i sitt dagliga liv

bo med någon som vet vad de har när de har

Jag är säker på att du har hört att du måste "undvika tillhörighet" eller "slippa behöva lite." Men du måste titta på detta ganska objektivt, för om det finns en sak som är säker är att det finns vissa människor i livet som vi behöver för att vara lycklig.

 • Du måste veta hur man skiljer mellan behovet av att ha personer som du älskar vid din sida, och det skulle "skapa dem" till dem du vill att de ska vara genom att begränsa deras frihet, deras förmåga att välja och deras personlig utveckling.
 • Du är oersättlig i många människors liv, men det innebär att du har att erbjuda respekt och kärlek utan kvävande dem. Denna typ av kärlek berikar.
 • Följ med dem som visar dig att du är viktig för dem varje dag. Dessa kan göra dig lycklig utan att behöva införa, kontrollera eller misstänka dig.

Gå med i människor som ger dig ljus på mörka dagar

Jag är säker på att du också har någon i din familj eller vän som, oavsett var du går till dem med problem, fokuserar bara på att dra framåt alla dina misstag som ledde till denna svåra situation, istället för att verkligen hjälpa dig.

 • ågon kan bara fortsätta att förnedra dig istället för att ge dig svar. Detta är vad du bör undvika. är något går fel i ditt liv, välj vem du går till stöd, även om det bara är för att lyssna.
 • ågon kommer att lyssna på dig och respektera dig. Dessa personligheter vet hur man visar öppenhet och Dessa människor kan sätta sig i dina skor och förstå dig bättre.
 • Låt inte dem som kan få dig att känna sig lugna i mörka dagar och trösta dig när du känner dig ensam.

Håll dig i människor som erbjuder ett solidt engagemang, vars känslor inte förändras över natten.

För vissa har stabilitet, respekt och engagemang inget syfte. Dessa människor visar alla slags kärlek, kärlek och respekt en dag, och den följande dagen visar de inget annat en likgiltighet.

Du kan inte bara uppleva detta med din partner utan också med dina familjemedlemmar. De visar instabila känslor och brist på känslomässig mognad.

 • Ingen har rätt att ge dig tusentals löften om dagen och sedan ta bort dem den följande dagen som om du inte hade några känslor. Detta är utan tvekan ett av de mest destruktiva och giftiga som existerar, varför du bör begränsa kontakten med dem och skydda dig själv.
 • och vara stabila i sin tillgivenhet, känslor och ord från dag till dag.
 • Som människor behöver vi säkerhet. Det är därför du borde omringa dig själv med människor som inte ändrar dig från dag till dag, erbjuder oöverträffat engagemang och ett uttryckligt avtal som löften kommer att hållas i stället för att bryta.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar