Läs mer genom att öppna ögonen i stället för munnen

Öppna ögonen från hjärtat betyder förståelse och 

Det är därför att det första steget att komma i kontakt med någon lyssnar på dem och vet hur man observerar något som måste göras med läppar som är förseglade.

Dagens samhälle ger dig nästan inte tid att utföra den här nödvändiga introspektionen, som uppfattar världen från ditt hjärtans stillhet och ett sinne som först förstår och aldrig dömer.

bråda dagar, sociala nätverk, iver att alltid dela de senaste , kan ibland förvärra detta behov av omedelbarhet, där det inte finns någon tid för reflektion.

Så i dagens artikel föreslår vi att du tar det lugnt och tar djupt andetag och börjar se saker med öppna ögon och med ditt hjärta "påslagen". Öppna dina ögon öppnar ditt sinne

Du har nog redan hört talas om

Slow motion. Den person som började med denna inställning till livet och sätt att tänka krävs framför allt för att få oss att ifrågasätta myten om att hastigheten kommer att föra oss ny teknik och att vara ansluten till människor och system genom enheter ftersom mobiler och tabletter kommer att vara viktigare än kvaliteten på kommunikationen, uppskattar man omedelbarheten av allt annat.

Läs om de

Flöde: tt bra sätt att bekämpa stress på På samma sätt är det en reaktion på snabbmat, vilket återspeglar en förändring i attityd om denna snabba takt som så många människor nu utsätts för.

Som en befolkning har

slutat titta på människors ögon för att titta på våra skärmar, Förhållanden mellan människor kräver också att vi tänker mer på följande ämnen.

ehovet av att lyssna innan du talar

n av de saker som kan bry dig i dina samtal med vissa människor är att

de lyssnar på dig, att de inte förstår, men de svarar. Öppna dina ögon och öron för att starta mekanismen för empatisk kommunikation innan du öppnar munnen.

 • mpatisk kommunikation är den typ där de verbala och icke-verbala aspekterna är lika viktiga.
 • Den första uppfattar det meddelande som kommunicerats, men dina ögon bör vara uppmärksam på detaljer,
  • gester Det är viktigt att alla kan koppla motorn från grovheten för att njuta av de avslappnade dialogerna där vi är 100% kopplade till personen framför oss.

Saker som kan "tänk" är associerade med hjärtat Sokrates sa att konsten att se är i kraft att fråga "varför" om saker.

Vi borde lära oss att skilja "konsten att se" från behovet att veta ("överväga").

n person som är begränsad till att "se" upptäcker form av saker, rykten på ytan och en ytlighet som aldrig kommer att utvecklas. ågon som bara "ser" blir sönder av utseende och egen domare och kommer aldrig att verkligen ansluta sig till personen framför honom.

 • u när du tittar på din egen verklighet, gör det från en mer intim synvinkel. Härifrån kopplar medvetandet ögonen till hjärtat, vad du bryr dig om, orsaken till allt, och du skapar ett exceptionellt band till din omgivning och de människor som finns i dem.
  • Det är ofta sagt att äkta ögon aldrig behöver textning eftersom en titt är en återspegling av din emotionella värld. Om dina ögon har denna "magiska" förmåga, använd den bra.
 • Lyssna utan att döma, tänk utan att gissa och låt dig komma nära den person som talar till dig för att förstå dem fullt ut.

nvänd dina ögon för att få information, välj sedan alla dina ord. nvänd aldrig dem för att skada någon -

vara ärlig, men stör inte kommunikationen.

Om du träffar någon som inte kan hålla ögonen så undviker de att titta på dina ögon när du pratar med dem, fråga dig varför. Kanske är det brist på förtroende eller galenskap, men det är viktigt att människor möter varandra under en konversation.

 • I våra dagliga relationer har vi mer än ett tillfälle att sprida rykten. 
 • som rasar genom livet, som inte övar respekt eller känslomässig intelligens.
 • Vi rekommenderar: li inte arg när du hör kritik - det är inte värt det. Den som stänger ögonen och använder endast sin mun kommer aldrig att kunna berätta sanningen om dig eftersom de inte känner dig.

Detta är din värld, din verklighet, din tankegång. Så 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar