Läder vara ensam

 rädd för att vara ensam, inte ha någon vid din sida, rädslan för att bli övergiven ...

Detta är en konstig känsla när världen är faktiskt full av människor!

Vi rekommenderar: 

Men varför får vi oss att känna sig dåliga?  Idag hittar vi svaren på dessa och många andra frågor.

Ursprunget till rädsla för att vara ensam

Denna rädsla har lett till många störningar, såsom . Människor som har detta problem kan inte vara utan en partner eftersom de känner sig tomma, livlösa och deprimerade.

Det är lätt att glömma att , det är inte ens en negativ. Det är vad vi har lärt oss att tro, men det är inte rätt.

Har du aldrig upptäckt att något du har lärt dig i slutet har visat sig vara något helt annat?

Samma sak gäller ensamhet. Sanningen är, du får inte vara rädd. Tänk inte på att vara ensam som en hemsk situation, du borde tänka ensamhet som ett tillfälle för personlig tillväxt och bättre självmedvetenhet. Lär dig att vara ensam!

Det är en person som aldrig sviker: den

är en  lämna dig, när en familjemedlem går bort, när en vän som får dig tillbaka ... alla dessa situationer kommer att göra dig känna sig ensam eller övergiven. esvikelse kommer att läggas till smärtan och du kommer att tro att du är dömd för att vara ensam för evigt.

Sanningen är att du under din livstid kommer att uppleva tusen och en besvikelse: din bästa vän kan svika dig, den person som du har valt att ha vid din sida kan plötsligt förändras ... bör protestera mot orättvisa? Är livet så orättvist?

aturligtvis. Du uppfattar orättvisor som det faktum att inget i livet är säkert.  som att "övergivna" och lämnas i kylan.

Men vad du kanske inte vet är att det finns en där ute som aldrig kommer att släppa dig för att de värderar dig mer än alla andra. De kommer alltid att vara där för dig och kommer alltid att stå vid din sida. Den personen är du.

Lär dig att vara ensam med din ensamhet

n av de största problem som människor har är att de inte vet hur man gör fred med ensamhet. Vad ska du göra? Hur kan du eliminera tomhet?

Vi skulle ljuga om vi sa att det är enkelt, men det som är säkert är att det är omöjligt!

nsamhet kan vara din bästa vän, men det kräver ansträngning för att lära känna det bättre.Vi delar några tips som hjälper dig att gradvis anpassa dig till det.

 Lär dig bara att älska ensamhet när det inträffar.

  • Tänk på din inre dialog: om du ständigt säger dig själv att vara ensam är det något dåligt, då blir det. Fråga dig själv om det uttalandet är riktigt sant och försök att ändra hur du ser saker.

Kan du argumentera med dig själv?

  • Tillbringa lite tid med dig själv: varför ska du inte tillbringa en helg ensam? Varför mår du inte bra när du går till kaféet ensam?

Lär dig att göra allt du tycker du behöver göra med en partner eller vän. Du har dig själv! Tillbringa lite tid med bara dig själv.

  • Öppna dig själv till andra: Har du någonsin undrat om den tomma känslan du har är självtillförd? Ibland kan du känna dig ensam för att du inte är öppen för människorna omkring dig eller du vägrar att träffa andra.

tt ha ensamhet betyder inte att du ska isolera dig från resten av världen. 

Vänligen läs: 

Har du någonsin känt dig ensam? Har du kämpat med känslan av tomhet? Även om det är svårt, kan du komma ur rymden! Öppna dig, träffa nya människor, sträva efter att vara dig själv.ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar