Läder distansera dig själv

Om du är van att använda sociala medier, är du säker på att du redan känner till frasen "ta bort vän". Ibland samlar vi in ??människor som vi inte riktigt vet på dessa platser, med villkor som ger oss fler problem än fördelar.

I dag, särskilt för ungdomar, slutar vänskap ofta på detta sätt.  Det är kallt och ganska opersonligt att bryta dessa band.

Så här börjar med det här exemplet, det finns  Ibland bär vi relationer på axlarna som hämmar vår personliga tillväxt.

Detta innebär dock inte att du måste dra och slå dörrar för att låta folk veta att du inte vill ha något annat med dem att göra. Det betyder bara att du behöver veta hur man själv och inte investera tid och ansträngning hos dem som inte förtjänar det. 

Det är inte alltid lätt att inse när du inte längre är viktig för någon. Inte bara det, men de kan också förlora respekt för dig,

och deras behov blir mer egoistiska. Du måste lära dig att se skillnaden mellan dem som verkligen behöver dig och de som länge sedan länge har "länkats" från ditt hjärta. Om du har barn, är du säker på att du har märkt att det alltid kommer att finnas en tid när de inte längre behöver dig. Detta har att göra med sin egen

mognad,

  • med sin förmåga att vara oberoende.  Vissa vänskap visas plötsligt när någon har själviska behov. Om de behöver en tjänst när de behöver höras "och bara du vet hur man lyssnar". Du måste vara försiktig i dessa fall.

Visa stöd, ömhet och förståelse för dina vänner, men bara när det hämtas.

Vänskap, precis som någon form av relation, är baserad på en uppriktig utbyte av känslor, tankar, support ...

Om du inte känner någon av dessa dimensioner, och du ser att han ser bara efter dig när de vill ha något , då borde du inte tveka att ställa in gränser. Det här handlar inte om att bryta banden över natten, som jag sa tidigare. Sanningen är att

  • allt du behöver göra är att uttrycka det du känner och sätta gränser för.
  • "Jag kan inte göra detta eftersom det är helt enkelt inte bra för mig" eller "Jag märker att du bara vill min vänskap när du behöver något. Jag vill att du ska känna igen mig mer som en person" . 

Oroa dig inte om du måste avstå från många människor över tiden.Det är en av livets verkligheter.

Du vill gå vidare med ett minimum av saker,

med det som verkligen betyder något och det gör ditt hjärta stort.  liss

, vilket är varför du bör ha några betänkligheter om att lämna någon du egentligen inte viktigt för. Det kommer att finnas stunder där du känner verklig smärta att inse att någon som är mycket viktigt för dig inte längre ses som viktiga. Kanske har de slutat känna igen dig eller behöver dig. Det tar tid att spela för detta, men du måste också komma ihåg att den största kärleken i ditt liv alltid ska vara dig själv.

Om du inte älskar eller respekterar dig själv, kommer du inte att kunna öppna dörren för nya chanser.

Det finns verkligen väldigt få människor i ditt liv som är verkligen viktiga för dig, men det är självklart de bästa. Du behöver inte "samla människor" som du gör på sociala medier. I det verkliga livet älskar vi och älskar det vi har framför oss.  egoistiska

eller utpressande. Dessa människor älskar dig, respekterar dig och vet hur man etablerar det dagliga utbytet där båda parter vinner och ingen förlorar.

  • Om de som behöver dig veta hur man visar det, glöm aldrig att betala tillbaka det. tt låta dem runt omkring oss se att vi behöver dem är ett starkt sätt att känna igen dem. Detta gör att de känns användbara, viktiga och som en väsentlig del av din närmaste vänskapscirkel. Människor behöver många olika saker att leva: mat, skydd, värme, ett hem och stunder av glädje och frihet. Så glöm aldrig att De viktigaste sakerna i livet är inte "saker", de är människor.
  • Det är därför det är så viktigt att veta hur man tar hand om, ge vård för, erkänner, och naturligtvis,

distansera dig från onödiga individer som endast kan orsaka skador och stoppa din personliga tillväxt. 

ADVERT

Lägg till din kommentar