Lära sig att leva, det är vad det handlar om

 Du lär dig att leva baserat på vad du har snubblat, dina misstag ... ditt mål? tt vara  och njuta av varje dag.

Men varför lär sig att leva så svårt?

Vi rekommenderar: 

tt lära sig att leva medel för att acceptera

hela ditt liv kommer det att finnas något som du tycker är mycket svårt: acceptans. cceptans är något som börjar med dig själv och som du gör med andra.

Men för att acceptera andra måste du först acceptera dig själv och det är inte alltid så lätt.

tt acceptera dig innebär att du älskar och värdesätter dig trots dina misstag och brister.  att du har fel och att de hjälpte dig att bli en bättre person - du borde aldrig skämmas över det.

örja med att acceptera andra människor, vilket är mycket svårare.

Du måste acceptera att människor kommer in och går ut ur ditt liv när de bestämmer sig helt. De kommer att ljuga för dig, göra dig besviken och förråda  som du har för dem.

Missa inte: 

llt detta är en del av livet, och att lära sig att leva du måste acceptera det. Om du inte gör det kommer du äntligen att slåss mot någonting, vilket kommer att vara helt värdelöst.

Saker fortsätter att hända eftersom det finns en sak som är helt ur dina händer: att ändra andra människor.

I morgon är en ny dag

Vi skulle ljuga för er om vi sa att livet skulle vara bara ljusa och färgstark, eftersom sanningen är att vi många gånger kommer att vara i totalt mörker.

Men att lära sig att leva betyder också att du slutar göra allt så dramatiskt eftersom 

Inte allt är så hemskt. Det största problemet är att dina känslor förstärker saker så att du ser allt som ett tecken på världens ände.

Det är ingen tvekan om att du ofta har tittat tillbaka och tänkt: 

På grund av allt detta betyder det att lära sig att leva väl att du inte överreagera på vissa situationer, även om du kanske tror att de är världens slut, de är faktiskt flyktiga och senare du tittar på dem som mer upplevelser.

Vad rekommenderar vi? tt du njuter av , både positiva och negativa saker, och framför allt att du lär dig att leva med dem.

De dåliga tiderna är också en fördel, och de kan vara en vändpunkt som gör att du överväger hur du ska leva ditt liv och hur man ändrar det.

jut av och uppskattar ögonblicket

n annan viktig sak du behöver göra för att lära sig att leva är att njuta av ögonblicket och bättre uppskatta vad du har just nu.

 Detta är ett stort misstag!

Det betyder inte att du ska lägga undan dina skyldigheter eftersom det självklart är sant att du måste jobba och ha ansvar - mycket av din tid är "upptagen".Du tror inte att du verkligen har tid att göra det eftersom du inte kan bli organiserad. Det är lätt att få svalnat i lat och chaos som gör att du slösar bort din tid istället för att njuta av det.

Kommer du börja ta dig tid själv idag? Gör någonting varje dag som du vill: Spendera lite fritid med barnen, gå en promenad, slappna av, njut av en hobby ... men låt inte dagarna gå utan mening.

Kanske tycker du också att den här artikeln kommer att vara användbar: 

Som du kan se är att lära sig att leva en process som tar dig hela tiden för att du aldrig slutar lära dig. Utöver det finns det 

Livet är vackert, för även om det kommer att finnas stunder av mörker finns det också mycket ljus.

jut av varje dag och fortsätt att lära dig saker om livet, som ständigt lär dig något nytt.

Vad är den mest värdefulla sak du har lärt dig idag?

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar