Att lära sig att hantera döden osjälviskt

tt förlora någon nära oss är en del av livet. Faktum är att om det finns något säkert i detta liv är det döden. Medan vissa kulturer fira död och andra anser att det som en befrielse av själen, se vår kultur som en tragedi.

Sorg, frustration, raseri ... dessa känslor och många överväldigar oss. Ibland, om vi inte känner dem känner vi oss ens dåliga för att vi inte gör det.

Men kan det vara att när vi gråter över att förlora någon,

är vi mer ledsna för oss själva än för dem? 

Det är konstigt att tänka på hur

avvisar vi något när det finns en möjlig lösning på det. Vi har ofta pratat om att acceptera svårigheterna med livet, giftiga människor som inte kommer att förändras och misstag vi fortfarande gör. Vi försöker acceptera allt detta.

Varför kan vi inte acceptera döden?

Tänk på att den du har älskat har

gått på grund av en sjukdom som cancer, till exempel. Det är smärtsamt, förödande, och ibland finns det ingen väg ut. Men även om det kan vara naturligt att vara ledsen och deprimerad, är det också viktigt att

acceptera detta ändamål som något positivt. fter att ha sett din älskade lider av en fruktansvärd sjukdom, skulle du hellre att de skulle förbli levande och gå igenom denna smärta, eller att saker tar sin naturliga?

vslag när du möter en förlust kommer från något mycket djupare.

 Läs om:

Vikten av gråt 

Det finns ett samband mellan förlust och känslomässiga beroende.

Parvis leder detta till förödande förhållanden; med förlust leder det till ett självförstörande förhållande. Plötsligt

känner vi oss oförmögna att leva utan våra kära, och det är det som verkligen gör oss ledsna.  Detta är en mycket självcentrerad tanke, särskilt för att dina känslor styr dig. Vi vet bättre än någon annan vid

när vi accepterar och kommer över det här kommer vi att gå vidare. 

energi , tid och allt vi har i denna sjukdom, inte på grund av dem, men på grund av de omständigheter vi befinner oss i. Det är dock

inte lternativt att springa från döden.  Livet ber inte om din tillåtelse

Livet ber inte om ditt tillstånd att ta bort din älskade.

 Konsekvenserna av detta kan vara förödande om du inte har lärt dig att acceptera det.

Om du gömmer dig i smärta, matar du den och börjar växa till den punkt som du inte kan gå vidare på. Livet är inte ansvarigt för hur du känner och hur dåliga saker går för dig ända sedan din kära dog. Det är ditt ansvar att acceptera det som det är.

tt tala ärligt om döden, för att inte låta det vara tabu längre, för att undvika falsk sorg eftersom du verkligen bara känner dig skyldig ... alla dessa saker kan hjälpa oss att gå vidare.

Låt dig inte styras av samhället.

tt inte acceptera döden som en naturlig del av livet är ett av de många negativa sakerna som har blivit infekterade i oss. Men

döden är naturlig. Vi kan inte bekämpa något som så småningom kommer att hända för oss alla. 

Låt dig inte vara orolig att du förstör din framtid genom att njuta av dagen, speciellt när du inte vet när döden får dig. Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar