Att leva för att behaga andra är en värdelös offer

För att tillfredsställa andra anses vara en bra sak av många, men det är mycket ansträngande för uppmärksam person som tänker på någon annan än sig själv.

Sedan vi var unga har vi lärt oss denna inställning. Vi har blivit ombedda att göra saker som vi inte alltid gör om det finns andra önskningar.

På grund av detta börjar vi  oss själva.

Men det kommer en dag när vi är så utmattade att 

Tyvärr kanske vi inte vet.

Hur som helst kan det vara det första steget på vägen att hitta oss igen.

För att tillfredsställa alla andra kan få oss att lida

 Detta beror på att vi måste göra saker vi inte vill göra. I många fall måste vi ignorera våra egna värderingar.

Till exempel, om du är i en , och du kan inte uthärda lukten av rök i huset, kan du låta din partner rök i huset utan tillrättavisningar, bara för att göra honom lycklig.

, vilket bara gör saken värre, till slutet av fasen.

På samma sätt kan det vara så att dina föräldrar vill att du ska agera på ett visst sätt som skiljer sig från vem du egentligen är eller kommer att bli.

Mot bakgrund av denna situation berättar din rädsla att du träffar knappen "Tillfredsställ annan". Genom att göra detta fortsätter du att försöka göra alla lyckliga.

Men för vilket pris?

Priset är Prioritera inte dig själv, sätt dig själv på andra plats, och ständigt söka efter godkännande från andra.

5 saker du behöver veta om ångest

Är andra människor din källa till lycka?

Det kan tyckas som en paradox att tro att att alla som är omringade dig kan få dig att lida. Det finns emellertid en förklaring till detta: genom att göra det här 

I det ögonblick du börjar träffa andra för att må bättre om dig själv, eller i det ögonblicket en annan person är arg eller  på dig, är du inför ångest och vill förändra situationen.

Du är i en bakdörr utan en väg ut.

 Du kommer alltid att försäkra dig om att din åsikt är vad andra vill höra. Då går du helt enkelt vart andra kommer att gå, inte var du kommer faktiskt att gå.

Slutligen, vilken typ av liv bor du? Är det din eller någon annans? Om du inte tar kontroll kan ditt liv vara meningslöst.

Du kan inte förlora sömn över det faktum att en vän är arg på dig eftersom du sa "nej" att hänga oavsett vad som var orsaken.

  • Oroa dig inte för att du ska uppfylla de förväntningar som alla andra har för dig.
  •  när du ger dina åsikter, fattar beslut eller gör saker du vill ha. De kommer över det!

6 typer av negativ energi du måste bli av med

örja göra dig lycklig

För att få dig att sluta uppfylla alla omkring dig,  Förutom dina osäkerheter var det förmodligen på grund av detta att du började shoppa på det här sättet.

är självkänsla är där det borde vara, måste du börja 

 Om någon blir arg, bli inte överväldigad. Förr eller senare kommer de att komma över det (det är inte världens ände!).Prioritera dina beslut, vad du vill, dina åsikter och dina drömmar. Men framför allt, prioritera ditt välbefinnande.

Du behöver inte göra något som inte gör att du mår bra. Du kämpar dig själv förgäves. Du lider och detta kan orsaka Vissa människor inspirerar dig, andra kämpar

Försök att omringa dig själv med människor som inspirerar dig. Om du befinner dig med människor som kämpar ut, hitta ett sätt att ladda dig själv efteråt. Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar