Långväga relation kan förhindra kramar, men inte känslor

avståndet mellan två människor som älskar varandra Känslorna är fortfarande närvarande, men det finns alltid denna rädsla - rädsla för att de miles mellan dig kommer att bryta sin blick, som separerar två kroppar som nyligen var så nära varandra.

Under hela livet är det vanligt att vara borta från någon som är kära för dig oavsett anledning. Ibland är det en romantisk partner, ibland är det ett barn.

rbetet tenderar att vara den vanligaste orsaken som skapar dessa nödvändiga separationer, och även om det kan vara tillfälligt, kan det innebära en tuff utmaning för bandet, deras förhållande.

Tvivel, rädsla och framförallt längtan efter den andra hälften förekommer.

Men uppriktiga känslor och två sinnen som vet hur man ska hantera dessa komplexa och viktiga ögonblick förstår att avståndet är endast 

Vi inbjuder dig att reflektera över detta tema.

vståndet mellan deras själar

är två människor börjar en relation, du vet aldrig vad tester du måste gå igenom. Så när du bygger ett band med någon, måste du vara medveten om några saker:

 • till är att veta hur man investera sina ansträngningar.
 • Älskar någon är alltid en risk.
 • tt stabilt, moget och medvetet förhållande är en som har lyckats klara de svårigheter som uppstår. I dagens förändrade, konkurrenskraftiga och komplexa samhällen är det en vanlig sak att flytta för att förbättra din ekonomiska situation och till och med din utbildning.

Vi rekommenderar:

Låt inte älskar förändring vem du är Även om det känns bäst att genomföra dessa utmaningar tillsammans, är detta något som kanske inte alltid är möjligt. Åtminstone under en viss tid. Det här är när de vanligaste problemen som vi kommer att analysera nedan förekommer.

osäkerhet av inblandning från ett avstånd

tvivel, rädsla och misstro är vanligtvis de huvudsakliga fiender

 n del av er har skiftat till att ha denna andra halvan, din partner, nära dig, och när en lucka öppnas mellan dig när din partner är miles away och tvivel smyger in, kan du känna att du förlorar en en del av dig själv.

 • Osäkerheten om att veta om de fortsätter att älska dig är det största problemet. Det är därför det är vanligt att människor kräver flera telefonsamtal, meddelanden eller interaktioner för att bekräfta sambandet mellan dig, när du verkligen behöver göra är att lugna ner den rädsla du känner.
 • Det är utan tvekan väldigt komplext.

Se också:

Den perfekta förhållandet 

Förhållande experter säger att inte alla är beredda att hålla ett långdistansförhållande.

Personer med låg självkänsla tenderar till exempel att ha stora associeringsstörningar. De kan behöva omedelbar förstärkning och närhet som inte kan överleva att vara skild.

 • n låg uppfattning om sig själva, låg självkänsla och hög osäkerhet kan utlösa svartsjuka och misstro som i sin tur leder till mycket lidande för den andra personen.
 • Å andra sidan, de som har god psykisk hälsa och känslomässigt mogen etablera ett engagemang för sin partner bygger på förtroende, framför allt på en gemensam nivå med sina nära och kära.
 • Det betyder inte att de inte också lider av hemlängtan, denna brist på fysisk kontakt, rör, känslan av att vara nära varandra, att veta hur de andra ser ut ...
 • är du älskar från ditt hjärta och ditt sinne är I fred är det för att du har självförtroende, oavsett hur stor avståndet är.

Tips för att behålla långa distansförhållanden

Som vi nämnde ovan är personligheten hos någon partner avgörande för att hålla sig stark när du är ifrån varandra.

Det finns emellertid några viktiga faktorer att tänka på:

vståndet måste ha ett syfte som båda parter förstår och har accepterat. Det bör under alla omständigheter vara klart att avsikt är att slutligen skapa ett liv tillsammans och

 • bygga ett gemensamt utrymme där du kan spendera dagarna på varandras sida. Om det inte händer, om du inte förstår varandra eller ser varför den andra personen måste gå, kan det vara mycket svårt att upprätthålla detta förhållande.
 • ygg förtroende och respekt med varje ögonblick. Trots att du kan vara på olika ställen på kartan betyder det inte att du inte fortsätter att dela med dig av ett gemensamt känslomässigt utrymme.
 • Trots avståndet måste du vara uppriktig.
 • Läs

vikten av att vara ett bra lag i ett förhållande Om du vid något tillfälle är det inte möjligt att få Skype-samtal eller om du är orolig, du behöver den andra personen att kunna Förstå detta utan att oroa dig utan att anta det värsta.

vståndet är tillfälligt. Det är det viktigaste. Om ett par tvingas skilja från

, kom ihåg att varje dag som går, är det en dag mindre tills de återförenas. 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar