Kärlek i vuxen ålder: När passionen kommer tillbaka i rätt tid

 när du är över 50 eller 60 år. Ditt hjärta slår som en tonåring och du känner igen fjärilar.

ågot som alla vet är att åldern inte nödvändigtvis matchar perfekt med psykologisk och känslomässig mognad.

Men när de två dimensionerna synkroniseras, går du in i guldåldern, en tid 

Här uppmanar vi dig att reflektera över det här, denna kärlek som aldrig bör stängas av, denna förmåga att börja över och bli verkligen uppfylld.

är du stänger ditt hjärta att älska

Ibland stänger ditt hjärta och berätta för dig att det är bättre att inte falla igen, inte starta en ny relation. Du berättar för dig själv att du har varit så illa och besviken i för att kunna göra det igen.

 • Du kan säga att allt som hände var en livsläsning. Men det finns tillfällen när du bara blir trött och inte vill bli kär igen.

 • Undantaget är när för att ge dig en andra chans.

  Det uppmanar dig att älska igen.

 • Oavsett om du tar språnget eller inte beror på dig och hur du är förberedd. Det är ett personligt val utan tvekan om det, men först bör du tänka på en viktig punkt.

Ibland ångrar du inte mest av vad du gjorde fel, men dina odds som du inte tog.

n ny kärlek, kanske den bästa kärleken

ågon gillar att jämföra en kärlek med en annan. Det gör vi vanligtvis: vi gillar att bestämma vilken som var bäst och värst. Vi bestämmer vilken som gjorde mest för oss, och som var slöseri med tid, ansträngning och energi.

 • Istället för att obsessivt jämföra en kärlek med en annan, är det faktiskt klokt att förstå att varje kärlek hade sin tid och möjlighet. 

  Ångra inte saker: Helst accepterar du dem och förstår att

 • de bästa sakerna händer i nuet. här och nu att din hjärna kommer att öppnas och du får möjlighet att vara lycklig Så varför inte ge dig själv en chans? Kärlek i vuxen ålder kan skapa en underbar gåva, och till och med bli en del av din framtid.

love dult definierar dig som person

Det bästa sättet att bygga en stabil, lyckligt förhållande är att först och främst för att främja

personlig utveckling tt se dig stark, veta att du är värdig en god kärlek och upplever din personlighet som modig och självsäker hjälper dig att skapa en bättre kärlek.

 • Och om du hittar någon som är lika säker mentalt kan den personen respektera dig och uppskatta dig. Du förstår hur du kan växa tillsammans som ett lag på samma sätt. Det här är någonting som alltid har högt värde.

 • n sak du inte kan glömma är att

människor växer fortfarande . Det spelar ingen roll hur gammal du är, hur mycket du har kvar, eller vilka erfarenheter du har gjort i ditt liv hittills. Medveten, mogen, modig, givande kärlek kan ge nytt ljus till ditt vardag och faktiskt bli en underbar årstid i livet.

Vuxenkärlekens skönhet

Vuxen kärlek är speciell, men underskattad.

Vår kultur,

film och till och med litteraturen betonar ung kärlek, den känslomässiga intensiteten som tydligen bara är för 20-åringar. Men stor kärlek kan också ha grått hår.

De mest intensiva passionerna händer ibland när du är äldre Det spelar ingen roll eftersom känslor vet ingen ålder. Den vackraste kärleken kan komma en gång i ungdomar, igen i tjugoårsåldern, och igen när du är äldre.

Passion kan förekomma flera gånger under hela ditt liv. Det kommer bara att fylla dig om du är redo och om du bestämmer det är verkligen värt det.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar