Kärlek behöver näring varje dag för att blomma

 Du måste älska din kärlek varje dag.

Vacker kärleksfull kärlek förtjänar att ta hand om med . Dessa är de saker som 

är vi talar om "närande" kärlek, 

Vi talar också om grunderna för att höja ett barn. Det innebär att de visar dem dagliga stöd och hängivenhet för att bygga självkänsla och inre styrka för att möta världen.

Detta verkar troligt vara uppenbart för dig. Vi vet alla vad ordet kärlek medel, men ibland glömmer vi att denna känsla måste medvetet tycks vara märkt

Kärlek behöver få näring varje dag genom de små sakerna.

Tänk på det.

För kärlek att vara autentisk, visa den

Vi är säkra på att följande situation kommer att vara känd för dig.

Du har en familjemedlem, någon nära dig, som ofta berättar hur mycket de älskar dig. Men när du verkligen behöver dem är de inte där. Faktum är att de aldrig är där för att ge form och betydelse till sin förmodade kärlek.

Kärlek måste därför uttryckas autentiskt i de stora sakerna, men också i de minsta och vanligaste sakerna.

Du kan inte fel kärleken till en bättre tid

människor som alltid är upptagen och inte vet hur man prioritera eller sätta gränser mellan vad som är viktigt och vad som är sekundär, lämnar man ofta sku olycka bakom dem.

Tänk exempelvis på  eftersom de själva har mer ansvar.

Det är uppenbart att krävande arbetsplaner inte fungerar bra med  i dagens värld.

Det finns dock en aspekt som vi inte får glömma: det spelar ingen roll om du spenderar mindre tid med barnen än du vill ha. 

Ibland behöver den mest uppriktiga kärleken bara visas på det minsta sättet att bli validerat. 

Kärlek är i de små sakerna, inte bara de stora rörelserna

Vissa människor gör misstaget att älska för givet.

För att vara i ett förhållande det innebär att tro att allt är förlåtligt, att det inte finns något behov av att göra en insats längre, och att uppmärksamma den andra personen inte är en prioriterad fråga längre.

tt tro detta är felaktigt.

. tt förhållande måste näringas dagligen.Det behöver vatten, näringsämnen, solljus. Om den inte får den uppmärksamhet som den behöver, kommer bladen att falla av, det torkar ut och kommer så småningom att dö.

Samma tenderar att hända med alla relationer: 

Vi måste komma ihåg hur mycket de små sakerna betyder. Vi kan inte glömma att vårda våra relationer varje dag med de saker som verkligen betyder något:

  • : förståelse och empatisk.
  • 
  • För att visa att din kära är en prioritet för dig.

Vänta inte på imorgon för att ge den kärlek du kan ge idagDet handlar inte om att vara fatalistisk och tänka på vad som kan hända i morgon. Istället handlar det om 

  • Du måste vara medveten om hur du interagerar med människor varje dag och vad du gör för att få dem att må bra, glad och älskad.
  • Ibland är det inte en bra idé att få ett leende ut ur , eller för att ge den speciella prägeln din partner behöver för att bli kär i dig ännu mer.

. Låt oss göra det på ett smart, användbart och respektfullt sätt.

Investera i ömsesidighet och daglig hängivenhet. Tänk på de små sakerna och gör ditt mål det lyckligaste för de människor du älskar mest

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar