Man anläggningar 1000 blommor för sin blinda fru

De saker vi gör för  är fantastiska och ibland helt fantastiska. Vad som mest förvånar oss är att det fortfarande finns par som trots alla år fortsätter att göra saker för att visa varandra kärlek och för att ge relationen mer glädje.

tt av de bästa exemplen på detta hör till en japansk bonde som är känd över hela världen för en ädel och vacker kärlekshandling som han gjorde för sin synskadade fru. Han spenderade nästan två år på att arbeta och odla en stor blomsterträdgård som hans älskade fru kunde njuta av.

erättelsen härrör från en YouTube-video som delas av människor runt om i världen, som fått korta visningar och kommentarer på kort tid.

Historia ...

I Shintomi, i Miyazaki Prefecture i Japan, bor Mr och Mrs Kuroki i en stor blomsterträdgård som nyligen har blivit en turistattraktion.

Även om trädgården ägs privat, få Kuroki cirka 7000 besökare varje år som kommer att beundra den vackra naturen, men också för den speciella historia av trädgården och dessa två gamla bönder.

llt började 1956 när de nygifta först flyttade in i huset, vilket borde vara deras hem för resten av livet. De hade två barn, och de levde

lyckligt  Men som åren gick, började fru Kuroki bli värre.

På grund av sin diabetes utvecklade hon allvarliga synproblem som så småningom lämnade henne helt blind. 

ftersom hon var deprimerad gömde hon sig länge in i huset,  Med tanke på situationen och dess brinnande lust att uppmana sin fru, försökte Mr. Kuroki tänka på sätt att uppmana sin fru och ge henne leendet tillbaka.

Läs

Kraften av terminaler: fördelar för din hälsa Det var då han fick idén att ge henne en av de gåvor som alla förälskad män har tagit på ett eller annat tillfälle: blommor. Men han visste att en bukett inte skulle räcka, så han började arbeta med sin stora överraskning.

För att dra nytta av kullarna runt sitt hem,

tog Mr Kuroki på sig uppgiften att plantera "Shibazakura frön", en typ av blomma som är känd för sin starka doft. Han planterade en hel del blommor för att se om lukten av dem skulle locka kvinnan att komma ut. är han insåg att hans idé skulle fungera fortsatte han sitt arbete i två år så att han kunde täcka hela trädgården med blommor.

Läs

tt växa dig rosmarin, persilja och mynta hem Trots att Mrs. Kukori hade förlorat sin syn för mer än 30 år sedan, inte stoppa detta henne från att njuta av sin mans vackert arbete.

u, istället för att låsa sig in i sitt eget hem, går hon ut varje dag med sin älskade man

 fter att hans berättelse delades på YouTube har Kuroki intervjuats av internationella medier som lyfter fram sina kunskaper och framförallt den här fantastiska kärleksaktionen som hela världen kan se.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar