Mognad innebär att kunna le mot ditt förflutna

det Det finns många saker som orsakar sorg, omständigheter och erfarenheter som överväldigar dig, händelser som du inte kan hantera.

 av allt som har gett dig sorg. Det betyder vad du trodde du inte kunde komma över då, har blivit ett minne och en upplevelse som har gjort dig starkare.

Vi rekommenderar: 

Det sårade mig, men inte nu längre

 smärtan kan pågå mycket längre än det borde . Trots detta är det viktigt att du lär dig att titta på ditt förflutna utan att känna smärta.

Om du når denna punkt beror det på att du har lärt dig det och kan nu gå vidare.

Har aldrig den inställningen där du tror att du inte kan komma över allt eftersom alla har tillräcklig kraft för att komma över även de coolaste sakerna som kan hända.

Det är känslor vid den tidpunkt som gör att du känner bräcklig, men du är inte svag, och du måste ha tron ??att du kommer att få igenom situationen.

På grund av allt detta är det en bra idé att se tillbaka, men stanna aldrig i situationen. Man tenderar att lämna förflutet oupplöst, och 

Se också: 

Om du har möjlighet att le åt de saker som en gång skada dig, betyder det att du redan har gått vidare, att det är i det förflutna och att du inte längre behöver oroa dig för det. 

Fel att bli barriärer

Vi har alla gjort misstag vid någon tidpunkt i våra liv. 

Du kommer aldrig att växa om du fastnar i repen du snubblade in i det förflutna. Det är bäst att släppa och fortsätta.

Därför måste du ta en filosofisk titt på allt som någonsin skadat dig. Självklart måste du tänka på att  tt sätta på en lapp och gå bort hjälper inte.

Du måste spela dina sår bra, men det är ont att undvika att göra samma misstag igen.

Om du gör det om och om igen och inte kan hitta en lösning, kan det finnas ett hinder som hindrar dig från att fortsätta. Du gör hinder för dig själv som inte ens är riktiga.

Upptäck: 

Har du gjort fel val? Det kommer inte bli något hemskt.  Du måste leva med de val du gör, oavsett om de är rätt eller felaktiga.

Detta är känt som "mognad".

li av med det som gjorde dig ledsen

Det är svårt att låta saker gå eftersom de inte är fysiska saker, utan snarare en övning för sinnet. Många håller sig också till vad som gör ont för dem. Det här låter konstigt, men det är en omedveten attityd som kan till och med förvärra din smärta.

 tt säga farväl till en situation, en person, en del av dig själv som inte är positiv ... Den här typen av kärlek kan vara smärtsamt och svårt.

Men ja, den efterföljande släppningen får dig att känna dig fantastisk.

 Inte alla kan konfrontera sina sår och stoppa dem.

Därför måste du lära dig att vara mer ansvarsfull, genom att söka en släpp från vad som får dig att lida.

 Ibland kan det vara mycket ont, men det är bara början. Så snart du är fri från bördan och lidandet, kan du le av de saker som en gång skadat dig.

Har du lärt dig att le till det förflutna?  Om du lär dig att göra det, har du mognat.

Mognad innebär mycket mer än ett antal födelsedagar. Det innebär att lära sig hantera problem, övervinna sina misstag, 

ADVERT

Lägg till din kommentar