Medicin kvinna inne du

egreppet "medicin kvinna" är ett vanligt ämne inom antropologi och andlig skull avsnittet om bibliotek.

Men . Det kan vara värt att upptäcka, eller snarare, "återupptäcka".

Medicine Woman du har inom dig är 

Denna healing kvinna vaknar upp förr eller senare inifrån och ut för att se saker med Idag vill vi bjuda in dig att tänka på dessa intressanta och hjälpsamma begrepp.

Medicin kvinna som din personliga healing kanal

Under din personliga historia och som en global arv ansluter medicin kvinnans karaktär nästan alltid med tanken att bry sig om de äldre och barnuppfostran.

Detta kan bero på kvinnors starka engagemang för att  Det här gör att många glömmer att ta hand om sig själva. 

farmor och kanske med din mamma. Men om du tror det eller inte, i dagens moderna och uppenbarligen egalitära värld, följs dessa mönster fortfarande. Kvinnor ställer fortfarande sina nära och kära, män, barn och föräldrar framför sig själva. Självklart får detta beteende i slutändan dem att ge upp sig själva. Du vet att vård och kärlek kommer från kärlek. Det verkliga problemet kommer emellertid när man förlorar kopplingen till ens egen identitet, behov och självkänsla.

Detta borde inte hända.

Vi behöver se saker från ett annat perspektiv. Den medicinska kvinnan kommer att uppträda i samhället som en väckelse. 

alla dessa saker vi behöver, vill eller känner att vi saknar, kan alla hittas inom oss. Du är din egen helande form.

Från det ögonblick du börjar behandla dig själv med kärlek och förstå att allt du har, inklusive förlust, är ett vackert liv lektion, du lär dig att vara så mycket starkare. 

 Medicin kvinna omfamnar henne arv

Medicin Kvinnan är också den som har 

Detta kan bara hända med

acceptera dina rötter och förlåta vad som kan ha skadat dig. Men förlåtelse betyder inte att du tittar igenom fingrarna eller accepterar personens dåliga beteende. Det betyder framför allt

att släppa. Det handlar om förlåtelse, så du kan gå vidare i livet samtidigt som du behåller ett starkt band till dig själv. Medicin kvinna upprätthåller också ett starkt band med sin kvinnliga sociala kretsar också: sin mors,

Sisters 

det är inte något som är så befria som att dela erfarenheter, andningsproblem, hjälp varandra, lyssna och ge råd.  5 anledningar till varför du är redan en komplett kvinna 

Du behöver inte vara en viss ålder för att låta din inre medicin kvinna fly. 

, så länge du äntligen känns som ägaren av ditt liv.

Det är värt att tänka på.  Du har all rätt att älska din familj, partner, barn och vänner med hela ditt hjärta. Men

förstår alla kloka kvinnor att ingen av dessa kärlekar kommer att vara giltiga såvida du inte först lär dig att älska dig själv.

Om du inte älskar dig själv, väntar du på att andra ger dig syre och fyller hålen i ditt hjärta.

För att vara en medicinsk kvinna måste du förstå att älska dig själv inte är en egoistisk handling. Det är grunden till mental hälsa. 

Jag avskärmer mig själv för att jag älskar mig

Godhet, styrka och tro på din egen intuition Medicinsk kvinnan förväntar sig inte någonting från någon. Hon förväntar sig allt från sig själv för att hon vet att hon är modig, värdig och kapabel.

Hon tittar på livet genom kärlek och 

. Hon ger henne allting till andra, men

glömmer aldrig sig själv. Hon har erfarenhet i sin favör, visdom och motståndskraft har hon ärvt från sin mor, mormor, och kvinnorna att hon bevittnar, som kämpar varje dag för att göra sin sorg till styrka.

Vi kan inte ignorera hennes . Hon förstår att livet kräver att du är mottaglig och observant genom att lägga egot åt ??sidan. 

eftersom det här är hennes inre upplevelse, visdom och makt lögner.

Låter det här som du eller en av dina nära och kära?

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar