Obesvarad kärlek är som väntar på ett tåg på flygplatsen

 som att försöka segla ett fartyg utan segel eller som att vänta på ett tåg på flygplatsen.

Det är värdelöst och ont. men trots att de vet och inser att de inte är älskade är det väldigt svårt för någon att bryta detta band över natten.

 är en vanlig melodi bland mänskligheten. Det finns ingen speciell punkt där du kommer att upptäcka betydelsen av bristen på intresse från den person som har fått din uppmärksamhet eller avslag på en person som du hade sett för alla dina drömmar. är det är lämpligt konfronterat kan det vara en bra strategi för personlig tillväxt. Det låter dig förstå att det viktigaste är att

behålla din självkänsla utan att förlora din värdighet. Men om du kommer till en situation där en annan person har gjort det klart att det inte finns något hopp, och du är på behovet av att vänta på att bli älskad medan endast få "smulor", kan vara mycket förödande.

Vi uppmanar dig att reflektera över detta.

Kärlek utan att vara älskad, obesvarad kärlek

tt älska utan att älska skapar oförenlighet i hjärnan. lla dina känslomässiga investeringar har byggt ett område fyllt av drömmar, förhoppningar och övertygelser som kolliderar med verklighetens vägg: du är inte älskad.

aturligtvis kan du säga att situationen inte alltid är så enkel. Först och främst finns det nyanser och speciella fall som ger större känslomässig komplexitet till sådana situationer, något som vi kommer att analysera nedan.

Vi rekommenderar att läsa om

ångestattacker: tt ingen förstår 

"Om du älskar, ta hand om det, om det inte är kärlek, inte lura dig själv."

Detta bör vara den viktigaste väsen som definierar vem vi är och som hjälper oss att etablera mer mogna och respektfulla relationer. Ibland kan du bli sönder av både personligen och känslomässigt av någon som bara ger dig hopp om några konkreta fördelar.

De kan känna sig ensamma, och för att undvika denna isolering tror de att du är viktig i ditt hjärta, medan detta inte är sanningen i verkligheten. Det finns något som är väldigt farligt.

  • falska förhoppningar kan också uppstå på grund av dålig känslomässig styrka i en del som inte kan säga "nej, jag inte älskar dig, jag är inte intresserad av dig."
  • I stället för att stoppa det, de slits med rädsla för att skada eller besvikna dig.
  • Detta kan också ske i nivå med romantiska partners.
  • Kanske en av de två elementen inte längre älskar varandra, men i stället för att säga det, de går ut denna situation, vilket skapar en falsk och smärttillstånd. Om du inte vet hur man ska reagera

tt älska någon är en intim, delikat och djupgående process som är byggd över tid och går igenom mycket viktiga steg.

Läs

Låt inte älskar förändring vem du är är du står inför negativitet eller redan fullt medveten om att du inte är älskad, och att du inte vill vara där,

  • kommer Det skapar en situation där du inte vet hur du ska svara. tt veta att du inte är älskad betyder att du lever i en skyldig, en förlust. De första känslorna brukar vanligtvis avvisas och avvisas.
  • Senare har du inget annat val än att gå igenom följande faser: medvetenhet, sinne, känslomässig frisättning och slutligen acceptans.
  • Du är värdig värd som aldrig förtjänar "smulor"

Det finns alltid hopp. Du berättar själv att kanske om du gör det ena eller det andra, kommer personen att älska dig igen eller

"gå tillbaka till att vara den som en gång älskat dig." Men även om kärlek kan vara den mest intensiva och den fantastiska aspekten av att vara en människa, det kan också vara det mest smärtsamma såret, den blinda och till och med mest obsessiva dimensionen.

Du kan inte falla i en cykel med långsam självförstörelse. Framför allt dessa stadier av intensiv känslomässig smärta 

  • Det är bäst att vända sig bort och låt avståndet vara din flytväst, det läkemedel som låter dig ansluta till dig själv. Denna tid för återkallelse innebär mer än att inte se den andra personen längre. Du måste bryta alla band i sociala nätverk, där det är alltför lätt att ge efter för en önskan att se dem och fortsätta att älska dem eller dela saker eller ta reda på vem de går ut med nu. Detta bör undvikas.
  • Vacker kärlek gör inte ont eller leder till falska förhoppningar. Därför
  • Om du inte är älskad måste du släppa, säga farväl och gå vidare ensam för att återuppta ditt förhållande med dig själv, din identitet.

Missa inte:

Om du har slutat att bry dig, lära sig att gå vidare Förr eller senare den person som är rätt för dig att komma, och om det inte har hänt men det spelar ingen roll. Självkärlek är ett underbart äventyr som alltid är nödvändigt för att njuta av livet och gå vidare.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar