Mer mänsklig, mindre perfekt och lyckligare

 är du kommer fram till att du är nöjd med dig själv, med vad du har och vad du har uppnått, hittar du den inre balansen som är så viktig.

 Och det är inte allt. Långt från att acceptera vem de är, strävar de efter att förändra något som gör ont på lång sikt för att hitta det ideal som de har i åtanke. De kommer nästan aldrig att acceptera verkligheten och vad de verkligen är.

Det finns inte så många kvinnor som kommer att ha den perfekta kroppen under hela livet - inte ens modeller. Och det går längre än det: vissa människor, istället för att fokusera på att få en perfekt kropp, känner sig besatta av att göra ett perfekt liv - drömhus, perfekt man och perfekt barn.

Livet är inte perfekt. I själva verket existerar absolut fullkomlighet inte. Livet består av stunder, stunder som kan göra dig otroligt glad, men det första steget du måste ta för att nå dem är att acceptera dig själv som den du är. I dagens artikel uppmanar vi dig att reflektera över detta med oss.

Mindre perfekt men lyckligare

De som känner sant skönhet säger att ibland

är  Om du undrar varför är svaret enkelt: ditt lilla "misstag" är det som gör dig unik och annorlunda, och det är en del av din magi. är du accepterar allt om dig själv, dina svagheter och din skönhet, hittar du din inre balans. I sin tur kommer det att balansera dig med världen runt dig och alla i den.

Utforska 7 vanor motionellt intelligenta människor har

Den person som inte accepterar vem hon är

 Osäkerhet skapar missnöje. De som är missnöjda med sig blir frustrerade eller utvecklar negativa egenskaper som svartsjuka och rädsla.

  • tt ha en perfekt kropp gör inte någon glad.
  • Faktum är att många har följt en strikt diet, tränade dagligen och till och med genomgått plastikkirurgi för att ta reda på att de fortfarande inte accepterar vem de är. Det är också viktigt att notera att ibland måste behovet av att vara perfekt ingripa i oss från barndomen. Om du har en mycket strikt mamma eller en pappa som är för allvarlig, kan det sluta vara osäker, till den punkten att perfektion är det enda sättet att lyckas.
  • Det är viktigt att alla kommer i taget i sitt liv när

de äntligen kommer att acceptera att de är som de är.  Från och med då är du redo att möta de stora upplevelserna i ditt liv. ndast de mest självmedveten och känslomässigt mogna människorna kan fortsätta med integritet, öppet för allt som livet kan erbjuda dem, eftersom de i sin tur har mycket att ge till livet själv.

Varje dag är du mer mänsklig och mer mottaglig för sakerna runt dig?

Vad betyder det att vara mer mänskligt? Självklart är vi alla människor - födda som spädbarn, som växer och lär sig från vår omgivning.

Men om det är ett drag som har gjort oss till människor och skiljer sig från resten av djurriket, är det vår förmåga att uppleva känslor, kärlek ... 

Det till tt vara mänsklig är att vara mer känslig för vardagens verklighet.

Det är att kunna lyssna på dig själv och förstå dina behov, för att intuitivt veta hur man stärker relationer med andra och visa empati ...

  • Vi är alla människor, men bara några av oss agerar med verkliga emotionell intelligens, respekt, kommunicera med integritet och
  • främjar en positiv miljö där alla runt oss vinner och ingen är förlorare. För att nå denna viktiga fas där du kommer i kontakt med dem runt dig, måste du först acceptera dig själv.

tt acceptera dig betyder inte bara att du är nöjd med din kropp eller ditt fysiska utseende.

  • tt acceptera dig själv betyder att du bekräftar ditt förflutna - inte bara dina framgångar, men också misstagen.
  • Det är viktigt att du accepterar dina misstag medan du lär dig av dem. Det är så som du lär dig att acceptera alla aspekter av ditt liv, ditt förflutna och nutiden.
  • tt vara lycklig och göra misstag är inte ömsesidigt exklusiv. Och antar inte att alla som ser ut som de har ett perfekt liv är glada.

Lycka kommer från stunder som först och främst börjar från insidan. ara människor som är stolta över vem de är men också ödmjuka, har respekt för andra och arbetar för att hjälpa dem omkring dem.

lyckas göra världen till en bättre plats varje dag. 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar