Mödrar, låt dina instinkter guida dig

Vem har inte upplevt rädslan för att inte vara en bra mamma?

Fråga dig själv om sådana frågor är normala. Men oroa dig inte för mycket, för 

Det finns otaliga böcker och experter som hjälper dig att känna dig tryggare när det gäller att höja barn.

Men ... hur gjorde dina mormor när all sådan information inte existerade? Svaret är enkelt. 

Missa inte: 

aturen är vis

aturen är vis, och  Sociala bilder och tabor har dock införlivat värdet av allt detta.

Tänk på ett ögonblick. är du hör att ditt barn gråter, vad är din första impuls? tt ignorera dem eller trösta dem?

Det är sant att en gråtande baby kan bli väldigt irriterande. Detta har dock ett syfte och nej - vi pratar inte om huruvida de har störd mage eller gas.

Vi hänvisar till att ibland känner ett barn ensam eller obekväma på grund av något. tt de är små betyder inte att de inte är medvetna om vad som händer runt dem.

Din instinkt är klokt, men ditt huvud kommer att fyllas med tips och råd från vänner, släktingar eller böcker. Till exempel säger vissa människor som om du går till ditt barn så snart de gråter, kommer de inte att lära sig vad det innebär att vänta på sina ansökningar att vara nöjd. ller det kan innebära att de försöker manipulera dig.

Kanske bör du

följa din instinkt, samtidigt som man erkänner att ditt barn ser eller upplever något  Upptäck

Saker starka kvinnor har gemensamt 

Är det sant att mödrar bara "vet" att de måste försörja sina barn var tredje timme? Och vem bestämde sig för att det skulle vara så?

arn får inte hävda att de behöver ta hand om sig själva. är allt kommer omkring äter vi vid vissa tillfällen, även när vi inte är hungriga. Vad händer om vi bara låter våra barn äta när de är hungriga?

Utan att förstå det blir du slav av ett schema som kanske inte är så. Vad händer om ditt barn gråter för mat utanför den tidsramen? Det kommer att kräva en verklig insats för att inte ge ut. Detta sätter också slut på din instinkt.

Du har mycket information, men

det betyder inte att du ska acceptera allt som absolut sanning. Varje fall är annorlunda. Det är mycket svårt att släppa taget om en ingrodd tro, men det är viktigt att lära sig att lyssna på dina instinkter, vilket är mycket klokt.

din instinkt känner inga riktlinjer

är inte medveten om några av de saker vi tror på att vi har pratat om Instinct, men det finns många andra som inte uppfylls av djur i det vilda.

Till exempel rekommenderar många människor att de brukar sova med ditt barn och placera dem i barnsäng istället. De hävdar att det alltid kan bli van vid att hålla dem i sina armar hela tiden.

llt detta begränsar oss från att göra det som är byggt inom oss.

Om du slutar vara i kontakt med ditt barn börjar de märka det. 

inte känner till några gränser eller regler.  Innan du går, Upptäck:

tt höja barn betyder inte att skapa dem, men att låta dem skapa tt sätt att eliminera alla dessa övertygelser är att tänka på vad du tyckte om eller Gillade inte dina egna föräldrar.

Det hjälper dig att övervakas lite mer av dina instinkter. aturligtvis kan du inte får falla i fällan genom att gå till den motsatta änden av skalan, som du vet att du kan orsaka samma skada. Sök inuti dig själv, låt dina instinkter guida dig och

inte hålla tillbaka från att visa ditt barn kärlek genom kramar, fysisk kontakt och oro när du vill.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar