Inga barn tillåts: Företag förbjuder barn

ett lyckligt barn som gillar att kommunicera och lära sig om världen kommer att vara bullriga och bullriga . "Inga barn tillåtna" är en rörelse som har fått stor uppmärksamhet de senaste åren och är något som verkligen berör oss.

Hotell erbjuder nu "barnfri" vistelse. Det betyder att du inte hittar några löpande barn, barn som gråter på natten eller barn som lyfter i poolen. Detsamma kommer att hända i barer och restauranger.

Denna rörelse blir rotad över Förenta staterna och Förenade kungariket. Låt oss ta en minut för att reflektera över det här ganska komplicerade problemet.

 Har vi så lite empati att vi inte kan förstå de fantastiska, bullriga och okontrollerbara år som definierar barndomen?

Vi vill bjuda in dig att reflektera över detta med oss ??idag på vår webbplats.

"Inga barn tillåtna" gå allmänheten

Vi börjar med historien om den kanadensiska singer-songwriter, . Förra året upplevde hon en händelse som drabbade henne djupt. Med sin historia hoppas hon att samhället ska reflektera över någonting viktigt.

är Sara var 7 månader gravid borde hon flyga med sitt 23 månader gamla barn från San Francisco till Vancouver. Det var inte första gången hon tog turnén, men den här gången var något annorlunda.

Ännu innan planet hade tagit bort hade sonen börjat gråta. Det tog inte lång tid innan alla passagerare såg sig irriterad i hennes riktning. Då började hon höra kommentarer som " för en dålig mamma", "hon kan inte ta hand om sitt eget barn".

Läs också: 

ästa sak som hände var att en flygvärdinna närmade sig henne och varnade henne att hon var tvungen att lugna ner sitt barn sedan de andra passagerarna klagade. Hon fick höra att 

Den unga mamman var nästan mållös.

arnets gråta varade bara i 10 minuter, och därefter sov han och vaknade inte förrän de landade.

Har folk glömt hur det är att vara en ? Minns du inte att barn gråter, skrattar, skriker och skriker?

arn fobi eller att tro att ett barn som gråter är resultatet av dåligt föräldraskap

Detta är bara ett litet exempel på de dagliga prövningar och vedermödor många föräldrar måste gå igenom. Gå till affären, på bio eller äta ute på restaurangen ... Om ett barn gråter, gråter eller på annat sätt lockar andra uppmärksamhet, beror det på att deras föräldrar "inte gör någonting rätt".

  • Detta är en falsk och stigmatiserande idé. lla barn är unika med sin egen personlighet och sätt att interagera med andra. Vissa är mer oroliga, medan andra tenderar att vara lugnare. Detta är dock inte alltid ett resultat av barnets uppfostran.
  • abies gråter. Grå är deras sätt att be om något att kommunicera. Det är något naturligt att varje mamma förstår.

Därför måste vi försöka vara mer empatiska och respekt när vi reser och när vi ser föräldrar som försöker att lugna ner sina barn under resan.

Du bör läsa: 

arn fobi innebär att många platser i US och Storbritannien förbjuder minsta att komma in, som ett resultat av "inga barn tillåts" politik. Genom att göra detta nekar de också föräldrarnas ingång. Det finns absolut något att tänka på.

aturligtvis är resebolagen fritt att erbjuda vilka tjänster de vill ha. Om en person vill åka på semester utan att se eller höra ett barn förtjänar deras val vår 

tt lyckligt barn är ett barn som springer, gråter och behöver uppmärksamhet

arn vill ta på allt, experiment, känna, skratta och lära ... Om vi ??vill tvinga dem att hålla käften, sluta gråta, tala långsamt och inte resa sig från sin plats, är vi verkligen gör för att höja oroliga barn som är rädda för att utforska på egen hand.

Discover 

  •  Om ett barn kommer att ta på något som vi kommer naturligtvis att förhindra skador, men ett barn behöver för att utforska, vara nyfiken och interagera med miljön.
  • arndomen är högljudd av naturen. Du behöver inte gå tillbaka till barnkammaren för att komma ihåg hur det är att vara ett barn.
  • Med tiden kommer de att växa upp och lära sig vara tysta på flygplan.

Vi respekterar föräldrarna i deras jobb att höja och ta hand om barn.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar