Ingen förtjänar din kärlek mer än du görDet rätta är att de är fastnade i en värld av människor som omger dem som älskar dem och ger dem en plats i världen som erbjuder säkerhet och säkerhet.

Även om det är sant att alla förtjänar att bli älskad, respekterad och uppskattad, måste du först veta hur du aktiverar dessa känslor inåt, mot sig själv. Ingen förtjänar mer kärlek än vad de kan ge sig själva - det är sättet , styrka och beslutsamhet skapas.

För att du ska vara lycklig finns det många element som behöver komma ihop, men ingenting är viktigare än att förstå vad du förtjänar. n förståelse att om du inte älskar dig själv, vill ingen annan heller ha det.

Ingen förtjänar mer respekt än du ge dig själv

 och ta dig med dem på sin egen väg, och du kommer Känner att du är en sekundär karaktär i ditt eget liv.

I det ögonblick du blir medveten om att du förtjänar mer än bara ett erkännande av andra i ditt dagliga liv, kommer du att förstå hur viktigt det är att odla dessa interna värderingar som självförtroende, självsäkerhet och självkännedom.

Vi rekommenderar också att du läser 

ågot som är mycket vanligt under barndomen och tonåren, är att de behöver kärlek från sina föräldrar, och erkännande från sina kamrater och klasskamrater ...

 • Detta kan få dig att börja se dig själv som en viktig person.
 • Men med tiden kommer du att märka att ibland människor kommer att göra dig besviken. Familjemedlemmar gör misstag, dina vänner misslyckas och din romantiska kanske inte kan ge dig vad du behöver.
 • Det här är när du börjar förstå vikten av att älska dig själv. Det är den inre styrkan som gör det möjligt för dig att älska dig själv, vilket gör dig mindre utsatt för livets smärta.

Om din familj är besviken, kan du fortsätta. Om dina vänner visar sig vara annorlunda än vad du trodde de var, hittar du dig själv ny. 

Steg för att älska dig själv

Du är kärleken i ditt liv

I den stora cirkeln av liv, kommer du att ha många liv och människor du bryr dig om. Det kommer att finnas familjemedlemmar, partners, barn ... Det är viktigt, men vad du måste förstå är att om du inte älska dig själv först, kommer de andra bara se osäkerhet, tvivel och 

 • Människor som inte uppskattar själva , förvänta dig inte att andra gör det heller.Detta skapar känslomässiga brister som kan leda till en allvarlig existentiell kris.
 • Verkliga livet börjar när du lägger dig själv ovanpå ringen i ditt eget liv. är du säger: " Jag viktigt, jag förtjänar att vara lycklig, jag förtjänar att respekteras, och jag älskar mig själv."
 • tt säga dessa ord är inte en handling av själviskhet. Det är faktiskt en handling av frihet. I det ögonblick du börjar tro att du förtjänar allt ut av livet, kommer du att märka att du har möjlighet att gå på egen hand, och mer än så ... du kommer att kunna älska andra.

Se också: 

Du förtjänar att vara lycklig

lla förtjänar att vara lycklig, men de har inte alltid vet hur. yckeln till att få igång kan vara följande:

 • där dina värderingar och integritet inte kränks, där allt du gör är värt det, och hur människor runt omkring dig respekterar dig ...
 • efria dig från saker som inte har någon betydelse: att säga "nej" till onödigt lidande, glömma dem som har ont dig. Förstå vad du prioriterar i ditt liv (dig själv och din ) och kämpa för dem.
 • llt annat är inte värt din tid.
 • Det är något du kommer att hitta dig från dag till dag. Det är därför du borde sluta leta efter människorna runt dig och låt den börja växa i ditt eget hjärta.

Oavsett vad du väljer att göra, se till att det ger dig lycka

Hur kan du göra det, kanske du frågar dig själv? Hur kan du veta om varje val du gör i ditt liv kommer att ge dig lycka? aturligtvis är det inte möjligt att vara säker på allt i förväg. Därför innebär livet att man tar risker och går över gränserna, vilket gör det till ett äventyr.

Därför måste du alltid fokusera på en sak som är säker i varje ny början: du förtjänar att vara glad; Du förtjänar att respekteras. är dessa behov inte uppfylls måste du fatta ett beslut - att 

Utforska: 

 Var inte rädd för att höja rösten, vara djärv och den kärlek du har för dig själv kommer att ge styrka du behöver varje dag i ditt liv.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar