Ingen är tillräckligt viktigt för att göra dig bitter

ndra kan förstöra ditt liv och göra dig lätt bitter. De kan använda rädsla, negativa attityder, avslöjar osäkerheter, gör du oroa dig saker som inte är värt det ...

Det är så obehagligt som det är vanligt, och nästan utan att veta hur det händer, faller Du kommer in i en grå avgrund av apati och obehag.

Du måste lära dig att träffa saker på ett annat sätt, eftersom det är för vanligt att låta andra förstöra din dag med sin dåliga attityd.

ågot att tänka på är att 

Innan du kritiserar någon eller ta upp klagomål som " allt du gör är att förstöra liv", ha tålamod och mottaglig för att avgöra om den andra personen kan drabbas av ett problem som depression.

Om de bara finns för att skada dig, kontrollera dig, eller , låt dem inte göra det.

Den att förstöra andras liv är inte tillåtet

Från och med idag, måste du införa en ny syfte: låt inte någon upprörd dig eller få dig att bli bitter.

Se också: 

Du måste öppna din känslomässiga paraply för att skydda dig från de skadliga ord för dem som försöker att klippa dina vingar när du försöker flyga, försöker släcka flamman i ditt eller att upprepa varje dag som " du kan inte" när allt du känner är " jag."

För att få ett slut på detta kan du genomföra dessa enkla strategier.

Jag hör dig, jag förstår, men jag skyddar mig mot dig

Som vi nämnde i början av den här artikeln kommer negativt beteende präglas av bitterhet, irritabilitet, letargi eller ett tecken på en dold depression.

 • 
 • Det bästa är att lyssna på dem och lugnt konfrontera sina argument med säkerhet och tålamod.
 • Om de behöver hjälp, ge några strategier för att hjälpa dig att förstå vad som händer inom dem.
 • Om de bara saknar empati och respekt för dig, öppna ditt försvarsparaply och få lite avstånd mellan dig.

itterhet löses inte med mer bitterhet

Du kan inte lösa en förolämpning genom att lägga till en annan. ädsla dör inte i närvaro av större rädsla, och sorger försvinner inte när man bygger upp flera negativa känslor.

Läs 

 • Om din familjemedlem, din partner eller en vän är van att lägga mörka spjäll på lyckliga stunder, för att slå ner dina drömmar och hoppas inte intensifiera situationen med ilska eller genom att reagera med fientlighet.
 • Du måste vara säker och intelligent. Vissa personlighetstyper används för att nedgradera, förolämpa och trivialisera andra.

Ju tidigare du accepterar detta, desto bättre, för det här kommer att låta dig agera på ett mer logiskt sätt: med avstånd eller genom att skapa försvarsmurar.

Vissa tangenter för att bekämpa bitterhet

 är en psykolog som genom böcker som "Konsten att inte vara bitter", har visat oss att den dåliga kvaliteten på livet, kan du uppleva någon gång är resultatet av att du använder fel filosofi, utan att veta hur, men med dina egna handlingar och dina tankar.

tt sätt att hantera dessa olämpliga svar är att lära sig att göra saker lite mindre bittra. Försök att hålla dessa enkla strategier i åtanke:

 • Försök att inte klaga för mycket. Istället för att klaga på dåliga saker eller vad du inte har, 
 • tt använda terminologin hos denna psykolog gör inte ditt liv värre. Människor brukar säga något i riktning mot " Om jag avslutar det här jobbet kommer allt att sluta", eller " vars partner lämnar mig jag kommer att dö".
 • Även om du kanske inte vet, behöver du inte mycket för att vara lycklig. Försök att uppskatta de små saker du har omkring dig.
 • Ta hand om din interna dialog. 
 • nsök inte något från någon, och förvänta dig inte något från andra.
 • Älska dig självlöst och kunna acceptera de som finns omkring dig för vem de är. Älska dem med respekt, precis som du respekterar dig själv.
 • nvänd skratt för att bekämpa kaoset som omger dig. Om någon är bestämd att de kommer att gå ner, svara med humor.

Det är inte värt att låta någon av sina "smutsiga tricks" ha makt över dig.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar