Ingenting av vad du gör kommer att vara tillräckligt bra

För vissa människor vill ingenting du någonsin gör vara tillräckligt bra, och de kommer att göra dig känns som en professionell misstag, även om du inte är.

Det här är skadliga situationer, särskilt om personen med stora förväntningar är en familjemedlem eller partner. Denna typ av personligheter har ett mycket specifikt mål: att hålla oss under deras kontroll och i enlighet med deras strikta värden.

Tro det eller ej, men den här relationen dynamiken finns överallt. Ibland kan vad som helst vi säger eller gör inte vara tillräckligt bra för en familjemedlem, en vän eller en kollega. Vi kan aldrig vara rätt i deras åsikt.

I stället för att basera våra liv på hur andra kan reagera, vi har

bryta oss bort från den här typen av förhållanden som orsakar onödigt lidande. 

Ingenting av vad du gör är bra nog: 3 steg till frihet

motionell öppenhet, aktivt lyssnande och ömsesidighet inte finns i överflöd i dessa dagar. Människor är enormt komplicerade, och inte alla har samma förståelse för vad "respekt" är.

Här inne har vi alla många aspekter som måste beaktas: 

De restriktiva attityder ibland gör oss vill styra andra för att undvika att förlora dem. Det är vanligt att rädda oss för att förnedra andra för att behålla vår kontroll. tt uppleva oss själva och täcka våra rädslor gör att vi inser hur lågt vårt självkänsla verkligen är.

 • Detta är en viktig aspekt. tt växa upp utan friska band som ger oss säkerhet eller lär oss betydelsen av respekt leder till brist på personliga och affectiva färdigheter.
 • Vår egen själviskhet och önskan. Ibland, oavsett hur vi har uppstått, känner vissa människor behovet av att kontrollera hela sin miljö och etablera dominans.
 • Detta visar något väldigt enkelt. Människor är verkligen kapabla att bära en skyddande rustning. Ingen vet vad som ligger under det tjocka skalet. Ju hårdare rustningen är desto mer komplex är varelsen under den.

Vi kommer att förklara hur man försvarar sig mot den här typen av människor. 

Vi är säkra på att du någon gång har upplevt något som situationen nedan. Förr eller senare

kommer du att inse att det du uppskattar kanske inte matchar vad andra tycker är viktigt.

Om du väljer att vara vegetarian, kan din familj kanske tro att du har gjort ett löjligt beslut. Var glad, inte som andra säger att du kommer att vara

Om du kommer hem med en ny 

kan de berätta att du är " förtjänar någon bättre. " I stället för att känna sig förödmjukad måste du förstå några saker: att lägga sina perspektiv på andra istället för att respektera och låta andra vara

 • eftersom de tror att deras sanning är bättre än andra. Våra liv handlar inte om andra: vi är fria och har rätt att leva våra egna liv med värdighet.

Ingen har rätt att berätta vad vi ska göra för att vara lyckliga.

 • Det som gör mig glad är bra för mig
 • Om vad du gör, säger eller står för gör dig glad, finns det inget annat som spelar roll. Dina val definierar vem du är, och varje steg du märker är en väg som bara är din, ingen annans.

Kom ihåg att om andra kritiserar eller inte accepterar dina val, är det deras problem. Inte din.

Vi måste vara medvetna om våra egna behov.

 • Om vi ??levde våra liv för att njuta av andra och försöka leva upp till sina förväntningar, skulle våra liv inte ha någon mening. tt skapa din egen lycka kräver mod, självmedvetenhet och att du kämpar för det du förtjänar. 
 • Vi har fel, och de som verkligen bryr sig om oss hjälper oss att göra det bättre. Men någon som alltid korrigerar dig och ger dig ingen hjälp alls - de orsakar faktiskt skada istället.

Utforska:

Följ med dem som värderar dig

Om du känner någon som den här måste du förstå att de aldrig kommer att 

 • . Det är verkligen svårt när någon inte kan visa empati eller belöna respekt. livet är för kort för att vara olyckligt.
 • Gör dig själv en prioritet. Om inget du gör är tillräckligt bra för den här personen, acceptera den och låt dem gå. Du vet att vad du gör är bra för att du gör saker iväg enligt din personlighet och dina värderingar. Låt inte någon störa denna balans eller skada din självkänsla.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar