Människor som är annorlunda gör livet roligare

 de bär nyanser av en utmaning, och de ger livet en skvätt glädje färger som infekterar dig med sitt sätt att vara.

Som Coco Chanel sa en gång: , och tro det eller ej, men detta är något som är svårt att göra. De som vågar ha en ovanlig röst blir nästan alltid lurade.

Men livet är alltid mer spännande om du vågar ta steget och bryta den önskan att vara densamma som alla andra: alla med samma fysiska förmågor, samma stil och samma tankar.

Det är inte värt det - det är ohälsosamt och kommer inte göra dig . tt vara unik är en dygd som alla bör sträva efter att uppnå.

Vi uppmanar dig att reflektera över detta.

är du är annorlunda gör du dig rädd

lla har inre behov: röster, intressen, drömmar och önskemål som du inte vågar dela med någon. Du är rädd att andra kommer att bli förvånad, eller sämre, att de kommer att avvisa dig.

Din utbildning och den miljö du bor i kan ofta vara orsaken till detta eftersom det sällan respekterar dem som är "annorlunda" eller som inte följer de etablerade normerna.

Se även 

ett speciellt sätt att klä sig, värderingar, politiska ideal, sexuell läggning, vänskap eller hobbies kan vara aspekter som 

ädd för att avvisas.

Detta är inte korrekt. De som inte vågar visa världens behov och deras identitet kommer bara att leva andras liv och aldrig sina egna, som de känner och vill ha.

Det är värt att spendera lite tid på att tänka på följande dimensioner.

Den trickiga "Livets Skrift"

Sanningen, oavsett om du gillar det eller inte, är att de flesta försöker passa in i "livets skript".

Det betyder att vi som sociala grupper och individer ska passa in i samhället, vara som de andra. 

cceptans ger dig balans och du får emotionella belöningar från andra.

Dina föräldrar kommer till exempel att vara glada om du följer jobbet som de rekommenderade till dig eller om du gör saker som de hade planerat.

Dina vänner kommer vara glada om du går med på en fest, och medan det inte är din stil, är du villig att experimentera.

  • Som du notera att  och du har utsikt över många av dina egna önskemål, smak och farhågor för att de är så olika från vad förväntas av dig

u ... var tar detta beteende dig?

  • Du vänder dig bort från din egen identitet.
  • Du förstärker  för att skapa en falsk livflotta som drar sig bort från dig själv för att överleva.
  • Du måste vara ärlig mot dig själv: Om du bara bor för att passa in i det manus som andra skapar för dig, lever du inte - det är inte ett verkligt liv.

Det är en lögn, och förr eller senare kommer det att orsaka personlig kris och 

Människor som är annorlunda bär inte masker - de är fria

Människor bär mer eller mindre sina egna masker. Ibland kan du lägga dem på för att dölja dina sorger, vara starka för dina barn eller vara en vän.

  • Det finns masker som behövs, men några av dem kan gömma en riktigt frustrerande verklighet. Det här är frustrationen att du inte är den du verkligen vill vara - olyckan att inte kunna göra vad du vill ha.
  • Så ... vågar du inte vara annorlunda? I stället för att se det som något farligt, försök att acceptera det som ett tillfälle. Det spelar ingen roll hur gammal du är eller vad du är involverad i varje dag.
  • tt vara annorlunda är en personlig investering som  Var god läs:

Skydda dig mot negativa energier. För att uppnå detta och ta steget fullt, omger dig med människor som gör att du är i all din kärna. Undvik människor som bedömer dig som inte accepterar dig, som lyfter en ögonbryn varje gång du kommer med en kommentar som är original och rolig.

Håll dig borta från dem som inte förstår din humor och döma dig, vilket gör att du bygger väggar varje dag när du faktiskt behöver öppna vägar med glimt av gryning och en horisont fylld av möjligheter ... där tågen går varje dag, med ditt namn på dem.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar