Förlovningsändringar: Kommer det att hämta ditt förhållande?

Har du någonsin lovat att förändra dig själv för att få en relation tillbaka eller behålla en? Har någon någonsin gjort det åt dig?

Denna situation händer när 

Det märkligaste är att när någon lovar att förändras, är det ibland det bästa som kan hända att förhållandet slutar.

Varför? ftersom 

att lova att förändras för att undvika förlust

Låt oss säga att den person du är med var otrogen mot dig, och när du har upptäckt det, slutföra en ren paus.

  • Din partner, av desperation, försöker allt de kan för att få dig att förstå att det var ett misstag, det kommer aldrig att hända igen, att de kommer att ändra. Hissar löper ut ur munnen på jakt efter godkännande.
  • Han faller även på knäna, om nödvändigt, frågar han, och allt detta . Ibland fungerar det och du ger honom en annan chans.

Men det är inte på väg att förändras, utan snarare att vara medveten om att oavsett hur många löften han ger, de görs i stundens hetta. Med andra ord är det helt enkelt ett försök att undvika att förlora dig själv.

Vad betyder detta? Detta innebär att löftet . I själva verket, det ögonblick du ger honom en ny chans, kan saker gå direkt tillbaka till vad de var.

Läs mer om 

Dessa löften om förändringar som kommer upp i alla möjliga situationer: oenighet, liar, kompatibilitetsproblem, brott ...

I motsats till något sådant är personen rädd för att förlora sin partner och inte villig att acceptera när saker går fel i förhållandet. De kommer att försöka någonting och ge stora löften i ett försök att manipulera dina känslor. 

Ofta ser vi inte hur dåliga saker går

 Detta händer ofta som en del av

emotionell missbruk . Du lovar att förändra dig själv så att du inte vill förlora den person som är beroende av din missbruk. Vi är själviska. Vi associerar med någon medan vi matar vårt gift och tar den andra in i allt detta.

Du kan inte lova något du är osäker på att du kan göra.7 fel i det förhållande du behöver fixa omedelbart 

Dina intentioner kan vara bra, men är du säker på att det kommer att bli uppfyllt? Du förtjänar inte att recensera detta igen. Du förtjänar inte att ljuga eller ljuga för dem.

Förlängning av smärtan

Löften att ändra kan bara förlänga en situation

 Därför är det viktigt att inte slits upp, men istället vara objektiv och realistisk. Det är svårt, men varför inte lita på råd från betrodda vänner eller familjemedlemmar. vvisa inte deras råd bara för att det inte är vad du vill höra.

Du vill inte höra vad de måste säga för att du är förvirrad

 Kläm inte fast vid löften som aldrig kommer att gå i uppfyllelse.Tid raderar inte saker, uttrycker det dem på plats Låt oss öppna våra ögon för dessa fällor och inte låta oss ryckas med sympati och medkänsla. Ta tid att reflektera över situationen.

Ingen säger att du måste bestämma just nu.

Ge dig själv den tid du behöver för att se situationen  Illustrationer: Paula onet

Huvudbilden gjord med tillstånd från

wikiHow. com

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar