Förtroende: Nyckeln till lycka

 n familjemedlems död, hjärtat eller andra situationer som slår oss hårt kan göra att vårt självförtroende misslyckas.

Men  , som förekommer i vissa situationer där allt är ur våra händer.

vsaknaden av , olösta problem och en ansamling av känslor kan alla vara faktorer som leder till en enorm känsla av onda som kommer från låg självkänsla.

Öka ditt självförtroende att uppnå lycka

 genom att inse allt det goda omkring oss som får oss att må bra på insidan och i harmoni med alla och allt runt oss.

Istället vår tro, våra problem som vi har haft sedan barndomen, och slagen som livet ger oss, skicka vårt förtroende ner ett bottenlöst hål.

Vad som gör att även vår känsla av att vara så låg är att  och omedvetet vänder vi oss till vår komfortzon för att få hjälp.

Plötsligt lägger vi  på väg. Vi lever inte våra liv fullt ut, rädsla omger oss, osäkerhet tar oss över och tiden går som om det inte var värt någonting.

De som inte uppskattar någonting är oss själva. Vi skadar oss själva genom att tro att detta är sant, och vi beter sig på ett sätt som är skadligt för vårt välbefinnande.

Hur många gånger har du varit i ett giftigt förhållande som du inte visste hur du kommer ut ur? Hur många gånger har människor ödmjukat dig och du stod bara där utan att veta vad du ska göra?

ädsla, tvivel, skam, tänker om det är "lämpligt eller inte", "hur den andra personen kommer att tolka det", "vad som kommer att hända med resten av mitt liv?" eller "Jag kan inte leva utan ..." är en typ av tankar som sabotage vårt förtroende och får oss att må dåligt inom oss.

Gör dig själv en prioritet - lla andra kommer efteråt

Om det är något som påverkar ditt självförtroende avsevärt, är det att tro att du inte är tillräckligt. tt veta ditt värde får dig att tänka på andra innan du tänker på dig själv.

 bör du älska andra, men du behöver inte förtjänar att bli älskad ... den här typen av tankar leder till väntar du på andra för att ge dig vad du inte ge dig själv.

är du inte prioriterar dig själv och driver dig till sidan, lider du. 

är det möjligt att du tror att du är självisk genom att göra dig själv en prioritet, genom att tänka på din god tid innan du tänker på andras välbefinnande.

Men om du inte är bra, hur ska du hjälpa andra att få det rätt? På bekostnad av din egen lycka? Genom att offra dig själv? Vad får du av det här?

Ingen kommer att ta hand om dig, älska dig eller uppskatta dig som du förtjänar om du inte gör det själv först.

Mer än någonting för att  är du älskar, blir det tomt, eftersom du inte kan ge något du inte ge dig själv för att du helt enkelt inte vill ha det!

Kommer du välja att vara glad?

De flesta problem som uppstår i vår relation, som är en cykel som vi inte ser vägen ut ur, kan ha något att göra med vår självkänsla.

Därför måste vi ägna särskild uppmärksamhet åt det, eftersom 

Vi kan inte vänta på att andra ska göra det åt oss eller ignorera det faktum att vi antingen till andra och ge dem vad vi inte ger oss själva.

Detta är självmord.

Vi kommer att föda vår sorg, som tömmer oss och  omkring oss.

Självförtroende är nyckeln till lycka, men för att du måste verkligen se dig själv, gör dig själv en prioritet, uppskattar dig själv och läka sig själv för allt som 

Det finns ingen anledning att att tömma till andra när du inte kommer in i dig själv.  som du vill spendera resten av ditt liv med.

Ta hand om dig själv, för om du inte gör det, kommer ingen annan att göra det för dig.

Confidence: börja med att satsa på dig själv

Även om du kan misslyckas tusen gånger, du måste ha förtroende för att nå dina mål. Jämför inte dig själv med andra, men bara med dig själv för att vara en bättre version av dig Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar