Separata sovrum kan vara fördelaktigt för förhållandet

Vill du sova i ett annat rum än din partner? Detta är en tanke som överraskar oss, men om vi analyserar det på djupet, verkar det 

Det verkar som en av bestämmelserna i avtalet som vi "tecken" i början av vårt förhållande om vi ska kunna leva tillsammans är det att vi måste sova i samma rum.

Varför ska det vara så? Vad händer om du sover i separata rum?

tt sova i separata rum verkar betyda att något inte står rätt, att det finns ett problem i relationen, eller att du inte längre kan älska din partner lika mycket som du gjorde tidigare. v någon anledning tror du inte att det är rätt sak att göra, även om du tycker om att göra det.

Men är allt detta sant?

Myten om att sova i separata rum

att sova i separata rum betyder inte nödvändigtvis att förhållandet inte går bra, eller att du inte älskar din partner lika mycket som du gjorde tidigare.

Det är sant att sova i separata rum ibland kan betyda det, men vi tror att detta är alltid fallet, eftersom vi är vana att göra det motsatta.

är ett par bor tillsammans under många år börjar varje partner att undra vad som har förändrats mellan dem eftersom de har förlorat  i deras förhållande, och har varit nedsänkt i ett liv fullt av rutiner .

Svaret ligger i hur du har handlat. Det är normalt för dig att samarbeta lite förr eller senare om du alltid var med dem i början av relationen.

 Plötsligt du inte längre har någon sekretess - du behöver inte ens stänga dörren när du går på toaletten.

Även om detta är sant för vissa, är det en förlust av passion och lust för andra.

 , eftersom vi måste komma ihåg att vi inte alltid behöver låsas till den andra hela tiden.

Så vad är det så negativt att sova i separata rum?

Tänk på hur du kan dra nytta av  i ett annat rum än din partner, särskilt om du är van att läsa eller vill arbeta sent. Du får inte tro att du väcka din partner och du är fri att gå till sängs när du vill, och lämna lamporna på utan att oroa dig.

Den erotiska utrymme

ara  i stället för att leva tillsammans. Detta gör det möjligt för dem att vara oberoende och njuta av sitt eget utrymme.

n plats som förhindrar att din passion snabbt minskas.

 än att alltid vara med din partner. Det är därför som vissa ungdomar väljer att göra detta.Detta är mycket bättre än att sova i separata sängar.

betyder det att de aldrig sover tillsammans? Självklart inte. De kan tillbringa en helg tillsammans eller gå på semester tillsammans, men i sitt dagliga liv, de föredrar att leva sina liv för sig, även om de är tillsammans.

Låt oss inte glömma att rutinerna och argument, som anses en normal del av vardagen, 

Kanske inte för vana att leva tillsammans den lämpligaste sak att göra för en sund relation, åtminstone inte om vi vill fortsätta att ha vår egen integritet och vår egen erotisk utrymme.

vståndet gör hjärtat växa sig starkare

Även om vi inte tror det, . Detta beror på att avståndet ibland är positivt.

Du har nog hört frasen "du vill ha vad du inte kan få". Tja, om du sover i separata rum, och om du inte är så nära varandra, börjar du märka hur din önskan om din partner ökar.

Kanske är detta ett alternativ eller en lösning på alla par som har förlorat gnistan i förhållandet eftersom de har levt tillsammans i många år.

 Det vi har lärt oss är inte alltid rätt. Så du har råd att sova i separata rum ett försök utan att oroa dig.

Kom ihåg att om ditt förhållande har blivit en rutin, det värsta du kan göra är att fortsätta med denna rutin. Det är nödvändigt att byta vanor och prova nya saker.5 idéer för ett friskare och mer inbjudande sovrum

Vi tillbringar flera timmar om dagen i vårt sovrum än något annat rum i huset. Lär dig hur du gör detta viktiga rum till en hälsosammare och mer välkomnande plats med dessa 5 bra tips. Läs mer "

ADVERT

Lägg till din kommentar