Vissa människor inspirerar dig, andra kämpar ut

 Detta gäller särskilt de interaktioner vi har varje dag. Det finns människor som inspirerar oss och får oss i gott humör. De ger oss energi och positivitet.

Men det finns också människor som orsakar alla slags negativa känslor. Detta kan hända utan föregående meddelande. De kämpar oss ut.

Denna trötthet har inget att göra med fysiskt arbete. Det är inte som att bära något tungt eller köra ett maraton. Vi pratar om en mental trötthet.

Det är något som både neurologi och psykologi berättar att du ska veta: 

n inverterad hjärna behöver till exempel stunder av ensamhet. Dessa låter dem "ladda batterierna".

tt vara utsatt för många timmar med är svårt för dem. De kan kämpa om de är med någon som är mycket pratsam, nyfiken, kritisk eller obsessiv. Detta kan också börja överväldiga dem mentalt.

Vi har alla våra egna nivåer av att vara sociala. Men det är 

Men å andra sidan tittar de på ett problem med varje lösning. De som skapar problem även under dagen började tyst.

I den här artikeln kommer vi att titta på dessa realiteter. Vi möter dem trots allt varje dag!

Den inspirerande personen

land våra vänner och familjer har vi alla som inspirerar oss. De är de människor som är riktiga skatter. Det beror på att de hittar ett sätt att bygga upp oss varje dag.

Dessa människor är som landmärken i våra liv. De ger oss stöd. 

Din kommer inte från böcker. Det kommer från deras sunt förnuft. De har fått denna visdom genom ett reflekterande, intuitivt och intelligent sinne.

Låt oss ta en titt på fler funktioner som de har.

De människor som inspirerar andra människor som vi inte tar hänsyn till den

Det finns vänner som ser oss i ögonen och vet vad vi tänker. De kan läsa mellan linjerna. De behöver bara titta på oss för att veta när vi behöver hjälp. Detta stöd och värmen bidrar till att ge oss styrka.

 • Dessa attribut kommer från hjärnans högra hjärna. Detta område är mer reflekterande, kreativt och uppmärksamt än vänstra sidan av hjärnan. Den förbinder allt med en känslomässig värld 
 • De förstår också vikten av att göra val som alla kan vinna. Samtidigt ser de inte ut som andra människor. De är inte arroganta. Dessa människor behöver inte visa att de vet mer än andra.
 • De som inspirerar stör inte andra. I stället lämnar de saker. De ger oss ett exempel som vi kan följa. Samtidigt respekterar de våra val, tankar och åsikter.

Den person som utövar oss

Som sagt från början har vi alla ett gränsvärde för tolerans för social interaktion.

De som är mer utåtvända är inte lika trötta på pratsamma människor, de som skojar eller generellt energiska människor. Å andra sidan måste de som arbetar på en mer avslappnad nivå vara försiktiga. ågra av dessa energiska människor kan ha på sig inåt.

Det är något vi alla är överens om.

Vissa människor är alltid obehagliga att vara runt. Dessa är några av de egenskaper de kan ha:

De är negativa människor.

 • De söker bara efter problem, ger ut kritik utan att bli frågad om det. De ser alltid glaset som halvtomt.
 • Förutom att vara negativa är de övertygade om att världen är emot dem. Denna typ av person har ingen respekt för andra.
 • De ger inte respekt eftersom de bara tänker på sig själva. De kan inte se förbi sin egen näsa. Deras första och sista tanken är att ta hand om nummer ett.
 • Det är inte lätt att leva med den här typen av människor. De har ett slutet sinne. Vad som är värre är att de inte kan använda sina hjärtan för att förstå världen runt dem.

Du kan hitta människor så här överallt. De kan vara i din familj eller på din arbetsplats. ftersom de är så vanliga vill vi ge dig några idéer för att hantera negativa egenskaper som kan uppstå.

Hur man överlever med människor som kämpar ut?

Försök inte springa från dem. är allt kommer omkring har vi alla någon som är så här i våra familjer. De tycker att det är normalt att prata som de gör.

Det kan vara detsamma med en vän eller partner som kämpar med hur de pratar.

Det är viktigt att skilja mellan dig två. Ha respekt, men vara fast.

 • De kan bära naglar eller vilja vara kritiska för andra, och älskar att prata om det. Låt dem veta att dessa konversationer inte intresserar dig.
 • vvisa dem inte och inte överdriva.
 • nge ett respektabelt avstånd mellan dig. Gör det klart att du förstår och
 • respekterar dem. Men ditt sätt att tänka och leva är inte detsamma. Om du måste spendera mycket tid med människor som det här, försök att prata och lyssna så lite som möjligt. Du kan också försöka föreställa dig en mysig och avkopplande scen där du kan komma ifrån dem.
 • Senare, när du är långt ifrån dem, slappna av. Ge inte dem en plats i ditt sinne. Försök hitta något positivt att göra.

ilder med tillstånd av Marie Desbons

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar