Ibland gråter inte indikerar svaghet

Ibland är vi trötta, når vi gränsen för vad vi kan göra och vi släppa loss våra känslor.Ibland finns inget annat att göra än att låta dig förlora dina känslor bara för att du är trött. Du är trött på att vara stark. ftersom livet kräver för mycket och eftersom de runt omkring dig inte alltid är medvetna om allt du ger utan att få någonting tillbaka.

Försök inte bära hela världens börda på dina axlar. ara bära vad som är viktigt för dig och glöm aldrig att ditt hjärta också behöver sitt eget personliga rum. Och gör det själv när du inte behöver gråta eftersom bara de starkaste människorna tillåter det här.

Du kan inte vara stark varje dag

Du kan ha blivit uppvuxen med tanken på att dina tårar ska sväljas. tt livet är tufft och att gråt gör det inte bättre. Med tiden kan denna idé orsaka mycket allvarliga känslomässiga problem.

 • tt inte gråta indikerar ibland att du inte visar dina känslor och att du gömmer dig från ett falskt antagande om att du har det bra.
 • Om du försöker agera normalt, där du dölja dina känslor och dina problem, kommer du till slut inte bara dölja dina känslor från världen, men du kommer också dölja dem själv.
 • Och en fråga som dåligt hanteras är en känsla som hamnar manifesterar sig som en huvudvärk, migrän, trötthet, muskelspänningar, yrsel, matsmältningsproblem ...

Du kan inte vara stark varje dag, precis som ingen kan dölja sitt obehag eller sorg för en livstid. Det är inte hälsosamt eller hygieniskt. Du måste låta dig ha ögonblick där du släpper ut dina känslor när dina tårar verkar som verkliga stressdämpare som släpper lös nerver och känslor.

 • Ibland spelar skriket.
 • Det innebär att ta ansvar för dina känslor och släppa dem.
 • Fred kommer från att gråta. Du kommer att känna dig mer avslappnad för att se verkligheten och göra val.

ehovet att vara starkt när livet kräver för mycket av oss

 Ingen vet vad du har fått ge upp för andra, för de du älskar.

Och du har gjort allt detta gratis vilja eftersom det är vad du ville ha. Detta är något du vet, men det finns alltid en tid när det verkar som livet, och ännu mer de omkring dig, inte behandla dig med samma värdering som du har visat.

Du måste vara stark i ett samhälle där det sociala livet och arbetslivet inte alltid är lätt.Det är inte alltid lätt att visa din styrka för dina föräldrar, syskon eller partner, som ibland kan prioritera sig över dig.

Och sanningen är att det bara finns dagar när du blir trött på att vara stark, genom att ha på sig allt på axlarna. Och i dessa situationer är det ibland nödvändigt att gråta.

Det är viktigt att sätta gränser så att livet bara kräver vad du kan erbjuda.

Ingen kan ge mer än vad de har. Det skulle vara omöjligt att ge glädje och värme till dem du älskar om de inte uppmärksamma dig eller ge samma kärlek tillbaka, med samma känslor.

yckeln till allt detta är balans. tt vara stark och hantera oavsett dag ger samtidigt nå dessa mål (och komma ihåg de svårigheter du möter), är det viktigt att du tränar dessa gränser.

 • Öka din personliga tillväxt, njut av din tid och dina hobbyer. Älska alla som är vid din sida, och mest av allt, älska dig själv.
 • De starkaste runt oss är de som vet hur de ska älska medan de älskar sig själva. Och nej, det betyder inte att du är självisk.
 • tt vara stark kräver också att du blir av med den vikt som gör det svårt för dig att gå framåt. Dessa saker skadar ditt välbefinnande och orsakar smärta. Vi vet alla att det ibland gör ont, men du måste definitivt sluta prioritera dem som inte bryr sig om dig. 

 Du har rätt att säga att du inte kan göra det och det, och låta dem passera dig så att du inte ta på sig mer ansvar än du redan har.

 • Du har rätt att säga "inte mer", för att säga att du behöver vila.
 • Du har rätt att begära respekt och kräva kärlek, hängivenhet och erkännande. De som behöver något från dig måste också förstå att du behöver något från dem.
 • Och naturligtvis har du rätt att få dina stunder av personlig känslomässig release, hitta stunder av tid ensam, där du kan gå på en promenad och tänka på

själv ftersom livet i sista hand bara är det.

Gå på egen väg med så mycket inre balans och välbefinnande som möjligt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar