Ibland förlorar sig det bästa sättet att finna sig

Det är normalt för dig att vandra för att organisera idéer och tankar, och fly från den verklighet som omger dig för en liten stund, att bli starkare.

Ibland Detta innebär att sätta sig fri från vissa band från kvällsmiljöer och tryck som bygger upp stress och 

tt förlora sig är inte synonymt med överge sin livsväg. Inte alls. Det här är mer relaterat till att återupptäcka dig själv för att du en gång förlorade dig själv för att du slutade oroa dig själv.

nligt en intressant artikel som publiceras i tidningen Psychology Today, 

Detta är ett intressant begrepp som vi alla behöver träna oftare.

yckeln är enkel: ta ett steg tillbaka från allt omkring dig till Detta hjälper dig att få tillgång till stimulerande scenarier där du kan upptäcka mer om dig själv och vem du egentligen är.

Torkar du?

Motivationen att försvinna och finna sig

De som aldrig "förlorat" sig själva, inte ens en gång i livet. Och oavsett om du tror det eller inte, det är inte friskt, inte heller berikande. Din livscykel ska aldrig vara en rak linje som leder direkt till en konkret och tillfredsställande sak.

Folk tenderar ofta att följa vägar, vägkorsningar, spår och till och med felaktiga vägar. Ibland följer du en verklig labyrint tills du plötsligt hittar , balans och tillfredsställelse.

Det är normalt att du förlorar dig flera gånger för att hitta dig själv eller för att återupptäck vem du är.

llt detta är en värdefull lektion. där du hittar mer personlig integritet.

Mer mognad, mer fred.

är din nuvarande situation kommer att ta ifrån dig din identitet

Vi vad våra gränser, principer, behov och mål är.

Men ibland börjar alla dessa saker sakta sönder. Som stenarna på stranden som formas av stormarna på havet.

 • Det är trots allt omöjligt att känna igen din ursprungliga varelse, din väsen. Detsamma kan hända med självkänsla och personlighet.
 • Ditt jobb, familj och relationer kan ibland skapa vissa typer av utpressning, tryck och direkt eller indirekt manipulation, sakta men säkert går bort från din identitet.
 • tt erkänna denna inre dissonans mellan vem du en gång och vem du är nu är definitivt ett sätt att öppna ögonen och förstå att dessa situationer kan vara mycket farliga.

Ingen av oss kan skapa allt vi vill hela tiden. Vi har alla åtaganden att leva upp till, mål att nå och människor att ta hand om.

Men nyckeln är i 

För att försvinna till "koppla från" och reflektera

Det är något du bör ha i åtanke. Människor som lider av långvarig stress lider av ökad ångest. De hamnar förlora kläm på livet, och faller i händerna på ett yttre tryck som kan driva dem att uppleva dessa fenomen:

 • ffekterna av kortisol och neurotransmittorer som adrenalin kan orsaka minnesförlust och "ansluta" även från vissa tillfällen i verkligheten.
 • Till exempel kan du gå till bussen för att gå till jobbet, och plötsligt vet du inte vad du gör där. Denna effekt kan pågå i över en minut eller det kan vara i timmar. Men det hjälper hjärnan att hitta fred.
 • Dina tankar, nästan uppmanade, inbjuder dig att sakta ner rytmen och koppla loss.

Men innan din hjärna gör det traumatiskt, genom att radera ditt minne eller skapa minnesförlust, är det bäst att agera mer naturligt, förebyggande och omfattande.

Hur frånkoppling på ett sunt sätt

Det här betyder inte att du måste öppna plånboken och köpa en biljett eller gå till första du ser på horisonten. Du behöver inte heller avstå från alla andra och stänga dörrar som du aldrig kommer att kunna öppna igen.

 • För att försvinna för att hitta dig själv kräver de rätta förberedelserna, eftersom det här inte handlar om att flyga men ungefär Det är normalt att få en returbiljett när du är redo.
 • Människor som vill "försvinna" måste klargöra vad de gör och vad de behöver. "Jag vill bara tillbringa en helg, koppla av, tänka och göra val."
 • lla omkring dig kommer att förstå, och de som inte gör det, det är deras problem. Det innebär att du måste prioritera dig själv. Du måste ha en viss tid att vara med "själv" du har lämnat, avsatt och eventuellt till och med glömt.

Du förlorar dig själv för att växa starkare, för att döda hornen 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar