Ibland måste vi börja om igen för att gå vidare

Vi fattar många beslut under hela livet, och några av dem tvingar oss att starta om.

Det finns sår som måste läkas och bara med mod och vi kommer att kunna klippa sambandet med vårt lidande för att vara lycklig igen.

tt börja om från början är inte lätt. På vår sida idag visar vi några grundläggande strategier som du kan använda för att hantera dessa komplexa personliga problem.

är omstart innebär att allt ligger bakom

gillar ingen förändring, och ännu mindre om förändringen är drastisk och lämnar oss bakom allt som hittills har definierat oss. Men 

 • Hitta nya sätt att vara lyckliga.
 • Varje beslut vi fattar kommer att leda till något slags resultat, men vi är alltid arkitekterna i vår egen verklighet.
 • tt nytt sätt att leva bör mötas med entusiasm och förmåga att uppskatta idag, på "här och nu".

Om du någonsin har varit i en svår tid i ditt liv kommer du att förstå den känslomässiga komplexiteten som berörs när du möter motgång. 

Läs 

Det ögonblicket när du inser att du måste släppa taget om något eller någon

Som vi nämnde tidigare, omfattar alla typer av att ändra en akt av mod Kanske inte alla av oss har i oss. För många blir sådana tillstånd kroniska:

 • De väntar på att saker ska förändras av sig själva.
 • ädsla för misslyckande hindrar dem från att försöka. De är inte självförtroende som aktiva förändringsaktörer som kan möta livet.
 • ndra ser sig själva som alltför beroende av dem omkring dem, men de kan inte föreställa sig en väg ut ur sin egen situation. Trots dess , vilket är allt de vet, tar de aldrig steget i sin helhet för att göra några ändringar.

För närvarande är du fullt medveten om ditt behov av att starta om, det blir en fri vilja och du kan vara stolt över det.

 där de lämnar ohälsosamma och håller dem från att växa.

ryt ut ur ditt förflutna på smart sätt

Kan du bryta ditt förflutna utan smärta? Svaret är nej. en intern kränkning, som tills nyligen hade varit i fokus för dina förhoppningar, drömmar och planer.

 • Vi vet alla att förlåtelse inte är lätt, men det är nödvändigt för dig att kunna befria dig själv.
 • Om du låter dig vara bitter om saker som har hänt med dig, de misstag du har gjort eller de gånger du har blivit förråda, är allt du vill att du kommer att fortsätta smärta av det förflutna istället för nutiden .
 • Starta din förändring utan att röra bitterhet eller hat mot andra, och speciellt dig själv. 

Utforska 

Skydda din framtid med nya drömmar

Vi bör göra en sak klar: Du kommer att uppleva mer än en förändring under loppet av ditt liv. Förändringarna kan vara små, som att göra nya vänner, hitta ett nytt jobb eller starta en diet. Det här är alla vanliga förändringar och de kan vara bra för dig.

Men det finns tillfällen där du verkligen behöver starta om. Kanske förhållandet , eller kanske du behöver flytta till en ny stad eller starta en ny karriär.

Du kommer inte vara den första som går igenom det och du kommer inte vara den sista.

 • Omstart innebär att stänga föregående kapitel. Det betyder inte att du har fastnat i det förflutna.
 • Om du pratar om ditt beslut, kommer det att göra det enklare för dig så att du kan avsluta det föregående kapitlet i ditt liv på en hälsosam sätt.
 • Var inte rädd för vad andra kommer att tänka eller hur de vill reagera. Om du vill kan du försöka förutse deras reaktioner och tänka på bra svar.

Men om du är säker på ditt beslut, kommer ingen ord att betyda något: du har redan bestämt vad ditt öde är och du börjar om igen.

Läs om: 

Livet är inte en rak linje utan hinder. Ibland krävs en förändring för att hålla din lycka balanserad.

lla spelar en aktiv roll i hans öde, och varje beslut gäller. Vi måste möta livet med , beslutsamhet och drömmar.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar