Ibland har man bara två val: att vara stark, eller att ge upp

 Det verkar som allting går emot dig och det finns inget du kan göra åt det.

Men du kommer att upptäcka något som du kanske inte har förstått förut: du kommer att upptäcka att det ibland är starkt det enda alternativet.

Livet ger oss ofta svårigheter så att vi kan lära oss att aldrig ge upp. Även om du kan känna sig hjälplös och undrar varför det måste hända dig, kommer du att se att 

Historien om två möss

För att illustrera detta koncept av styrka, har vi här en novell av Jorge ucay. erättelsen handlar om två möss som försöker ta sig ur några problem de befinner sig i.

"Det fanns en tid två möss föll i en hink med grädde. Omedelbart de kände att de sjönk, var det omöjligt att flyta länge i tjock grädde. det var som fastnat i kvicksand.

de simmade runt kanten av skopan och letade efter en väg ut, men det var meningslöst. llt de kunde göra var att simma eller att låta sig sjunka. det . började bli svårare och svårare att stanna på ytan

en av dem sade med hög röst:

- jag kan inte göra det längre finns någon väg ut ur detta, och vi kan inte simma för evigt. . ftersom jag kommer att dö i alla fall, jag ser ingen anledning att förlänga lidandet. det finns ingen mening med att dö av utmattning efter ett fruktlöst försök.

och avsluta sedan musen för att sparka benen och sjönk snabbt slukas av en . tjock, vit vätska

den andra musen, mer uthållighet eller kanske mer envis, säger:

- det finns inget sätt att dö Men wh! är jag kommer att dö ska jag kämpa för mitt sista andetag. Jag vill inte dö en sekund innan min tid kommer.

Han simmade och sköt i grädden i timmar. Och som ett resultat blev grädden till smör.

Den överraskade musen kunde snart få tillräckligt med fotspår för att hoppa på kängan på stöveln. Därifrån var det bara att komma hem igen. "

Varför ge upp? , men många människor är som den första musen och bara ger upp .. Uthållighet och se saker och ting som är hur man får ut av varje situation, oavsett hur komplicerat det är

Du får aldrig ge upp, det är stark är det enda valet

 Men tänk en av de värsta situationer som du kunde någonsin har upplevt

i sådana situationer, har du bara två alternativ:.. att ge upp eller att vara stark.

. Det här gör du för dina nära och kära, särskilt när du är förälder. De vet att det enda alternativet är att vara stark; Om de ger upp, kommer de också att ta med andra.

Du kommer att gå igenom många svåra tider genom livet. Vissa människor har inget annat val än att komma tillbaka när de når botten. Vissa kämpar från början, och andra ger upp helt vid första tecken på motgång.

 och du kommer inte att sakna det! Du kan gå igenom en svår tid nu och uppleva plågor som verkar som om de aldrig kommer att sluta.

Men det finns ett ljus i slutet av tunneln, trots hur mörkt det kan tyckas nu. Förr eller senare, med tålamod och uthållighet, kommer din ledtråd att visas och saker börjar bli bättre.

Tänk på allt du har haft tidigare. 

Hur kan du inte hitta styrka i det här med vetskap om att saker kommer att passera? Håll dig, fortsätt slåss och hoppas ... llt kommer att fungera, ingenting varar för evigt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar