Läder barn att drömma, inte rädd

för att lära barnen att medel inte uppmuntra dem att hålla sina fötter på marken så att de inte kan se livet med objektivitet och ansvar.

Denna typ av träning innebär att de får drömmar om vad de vill uppnå, så att de känner sig fria att skapa sina egna horisonter.

n uppväxt där rädsla är närvarande först skapar osäkerhet och osäkerhet som sätter skakor på barnets hjärta och fötter.Även om det är sant att ingen av oss är experter när det gäller utbildning eller barnpsykologi, vi vet att varje barn har ett behov, och det finns inget bättre svar på detta behov än vad som erbjuds från hjärtat: att vara nära dem, en exceptionell guide som vill investera i sin lycka och aldrig deras rädsla.

Idag vill vi dyka lite djupare på detta intressanta ämne: värdet av att utbilda sig i "drömmar".

Ta hand om dina barn - de är mycket bräckliga ... och detta är vad drömmar är gjorda av

 av ett barn är ivriga att lära sig, erfarenhet, uppfattar, känner och dröm. Deras neuroplasticitet är helt enkelt fantastisk och det kommer att förbli så tills de är ungefär fyra eller fem år gamla.

llt som händer under denna tidiga barndom kommer utan tvekan att ge en varaktig beröring på hjärnan. Därför är det viktigt att du under denna tid bryr dig om detta band för att främja en hälsosam och unik förbindelse där barnet känner sig älskad och självsäker.

Se också: 

Det är möjligt att uttalandet vi gjort tidigare fångade uppmärksamheten: barnen verkligen gjorda av ömtåliga material? På ett sätt, ja - av följande skäl.

 • ffekterna av barnets första livserfarenheter kan avgöra deras fortsatta utveckling.
 • tt barn som inte svaras när det gråter t ex tenderar att växa upp med betydligt högre stressnivåer.
 • n bebis som inte hålls, gosade eller känna sin mors kropp och hennes far eller andra förälderns kärlek, inte kommer att etablera samma antal neurala anslutningar som ett barn som har kontinuerlig uppmärksamhet och kontakt.

arn är mer sårbara än du tror eftersom de tolkar världen enligt de stimulanser de får. Positiv förstärkning, illusion och drömmar

tt utbilda barn tar tid, tålamod och en hel del önsketänkande från din sida. u är något som händer mycket ofta att tvivlet snubblar in.

Kommer jag vara en bra mamma? Ska jag vara en bra pappa till mitt barn?

li inte besatt av dessa frågor. Ibland är föräldrarna som styrs av sina egna instinkter mest framgångsrika.

Detta beror på att deras avsikter styrs av kärlek, tillsammans med en nära förbindelse av kärlek med barnet som ingen annan kan förstå.

Upptäck

Farorna med undertryckta känslor Utbildning utan rädsla. Det första som ett barn som redan är öppet för världen börjar gå, prata och interagera med omgivningen behöver handskarnas säkerhet som tar hand om dem och ord som uppmuntrar dem att utforska, upptäcka, leka och ha kul.

 • arnets liv måste vara mycket som ett spel. Det finns ett sätt att förändra sin verklighet, för att förstå det när de fortsätter. Uppmuntra dessa stunder och dela dem.
 • Gör drömmar med hjälp av leksaker, böcker, köra på gatorna, få händerna smutsiga med lera, jord och blommor.
 • Ju fler erfarenheter och samtal du har desto mer drömmar kommer du att överföra. Om du bara sätter upp hinder, fyller ditt liv med tystnad och säger
 • "Var inte irriterande, inte nu", "Jag har inte tid just nu", "Du kommer alltid till mig ..." Detta barn växer upp med rädsla för att känna sig obetydlig. Det här är något du inte borde göra.
  • Den bästa gåvan du kan ge ditt barn är känt som "tid".

Förstå och hjälpa ditt barn att möta sin rädsla Du måste betygsätta detta. tt barns värld är väldigt komplext och det är omöjligt att täcka alla aspekter av livet som föräldrar, även om du är

omtänksam för alla aspekter och detaljer.

Se också: 

är de går i skolan kan de mobbas och utvecklas oro och vissa saker de fruktar ... det är viktigt att vara vaksam. 

 • Innan du går till sängs kan du till exempel ha en avslappnad konversation utan att döma, använda intuition och ge dem en plats där de känner att de kan prata.
 • Det spelar ingen roll om de är fyra eller 14 år gamla. De behöver alltid hjälp.
 • Du måste vara där för dem.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar