Den bästa åldern är din nuvarande ålder

Glöm aldrig att du är mer än bara ditt fysiska utseende. Vad andra ser är bara toppen av isberget.

Den bästa åldern är din nuvarande ålder, inte yngre eller äldre. är vi är väldigt unga kan vi inte vänta oss att vara oberoende. Vi tror att dessa år håller våra drömmar, vår perfekta kärlek och de bästa äventyren.

Senare, när du vandrar livets väg, verkar det som om många inte sluta med insikten att de år som gått har format dem till vilka de är, som de ser i spegeln, och alla ljusen som ständigt läggs till födelsedagschacket.

Detta är inte korrekt. För att inte acceptera  är relaterat till att inte ha "liv du vill", och även att inte känna en inre balans för dig själv. Det är farligt.

Varje år levde innebär mer tid med de människor du älskar, betyder det  och att stärka banden med dem omkring dig.

Det är aldrig för sent att nå nya höjder, och det är aldrig för tidigt att börja äventyren du har i åtanke. Vi hoppas att du tänker på det här.

Och du ... hur gammal är du?

Ibland hör du någon som säger något som "Jag känner inte igen mig själv i spegeln, jag känner mig yngre på insidan." Är det här en dålig sak? Inte alls. På vissa sätt är det normalt och till och med en bra sak, för en sak som aldrig borde bli gammal är ditt hjärta.

Jag är lika gammal som de år jag har bott. Mitt ansikte berättar historien, mina ögon säger till min krönika. Men på insidan jag kämpa varje dag för att hålla min ande ung, så det blir aldrig trött att uppleva liv eller att ge ström till allt jag gör.

Den outtröttliga strävan efter ungdom

Diana de Poitiers historia av den franske kungen Henrik II: s älskarinna berättar om hur hon var besatt av en stor del av sitt liv åt  ålder. Hon kunde inte hålla reda på hur hennes ansikte förändrats, hur hennes hår var grått, och hur hon inte längre gynnas av kungen som stödde henne.

Hon sökte efter tusentals formler och betalade stora summor pengar till flera alkemister. Vi vet att hon var 66 år gammal, och så bräcklig, tunn och sjuk. Hon kanske ser yngre ut än hon var, men hon uppnådde det genom intensivt lidande.

n senare analys av hennes ben visade att Diana de Poitiers tillbringade hälften av sitt liv att äta guld för att förhindra åldrande. Var denna långsamma  värt det? Vi kommer aldrig veta, men det verkar som att samma uppdrag fortsätter att upprepa sig.

  • 
  • För närvarande är fysiskt utseende och lusten att förhindra tidens gång kraftigt överskattad.
  • Sanningen är att om det finns något som är verkligen fascinerande och förtrollande, är det den person som accepterar sin ålder och lever intensivt. Dessa människor lever med lycka, eftersom människor i 20 och 30-talet inte ens förstår eller uppnår.

true självkänsla, är det verkliga ålder

så enkelt som detta: de som mår bra med sig själva, med vad de har, vad de har uppnått och med vem de är, kommer att känna nöjda med sin egen ålder. Du kanske tror att vi bara pratar om att acceptera ditt ansikte och kropp, men det går längre än bara ditt fysiska utseende.

Du kan gå igenom perioder av besvikelse, med personligt nederlag. De svåra tiderna får dig att känna dig försvarslös. Ofta medför detta obehag att människor inte kan tycka om vad de ser i spegeln.

 Dessa är viktiga stunder av inre kris. Du är "bortskämd" inuti, och du befinner dig på alla nivåer, särskilt existentiellt.

  • Din självkänsla, din kärlek till dig själv, är din verkliga motor som driver dig framåt. Det ger också inre och yttre balans.
  • Självkänsla, det måste fungera varje minut varje dag. Du måste komma ihåg att du har rätt att uppleva dåliga stunder för att "omfamna dina demoner".
  • Ibland måste du nå botten för att gå upp. Detta gör dig inte en svag person, men män och kvinnor har lärt sig av ilska erfarenheter. Genom att acceptera allt detta kan du bli hel och det låter dig acceptera din ålder.

 Jag är bra på hur gammal jag är, inte yngre, inte äldre, för att mina drömmar har uppfyllts. Jag gillar vad jag ser och jag gillar vem jag är.

Jag accepterar min ålder eftersom jag vet att jag har mycket kvar att göra. Varje dag väljer jag ett nytt projekt som fyller mig med spänning. Jag ser tillbaka och jag vet att jag har mognat, och allt jag har bott har varit värt det, bra eller dåligt.

Jag accepterar min ålder eftersom jag acceptera mig sälja, och det finns ingen större glädje än att gå vidare lugnt, och att veta att jag är 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar