Egenskaper giftig kärlek

 Det tar dessa förhållanden längs den bittra vägen och nästan alltid leder till en framtid och överhängande 

, kan det bero på att vi har lärt denna typ av kärlek. Vi har lärt oss att nöja sig med giftig kärlek på grund av våra farhågor, våra förhoppningar och drömmar och våra något missriktad tro.

Idag diskuterar vi några av egenskaperna hos giftig kärlek som hindrar oss från att känna sig lyckliga och uppfyllda i våra relationer.

Symptomen av giftiga kärlek

tt försöka ändra vår partner

I en giftig relation försöker en partner för att ändra den andra personen. Detta beror på att de vill att de ska vara den perfekta bilden av den partner de har i sina sinnen.

För att hindra dem från att acceptera den andra personen och älska dem för vem de är. I en giftig relation, är vad du verkligen älskar idén att en dag kommer du att vara det perfekta paret som du har drömt om.

Detta medför bara frustration. I slutändan är det en svår - och ofta omöjlig - uppgift som slänger mycket energi.

motionell beroende

Man kan säga att detta är en av de stora onda i vår tid. 

Ibland bakom detta beteende, döljer en barndom full av känslomässig deprivation och trauma som kommer att orsaka problem i framtida relationer.

mellertid kommer 

tt äga din partner är inte kärlek

Detta är en av de stora misstag som leder många par längs den bittra vägen. Du är fri och behöver aldrig hitta dig i en position där någon tror att de äger dig.

akom lusten att äga din partner är det emellertid en känsla av misstro mot dem. Till exempel kan du frukta att de är  eller att de kommer att titta på dig.

Ibland uppstår denna osäkerhet eftersom du kanske har tankar som dessa själv. Vid andra tillfällen är det resultatet av en negativ upplevelse som lämnade dig skadad.

De slår dig när de är frustrerade

 Ingen har rätt att hämta handen, oavsett vad du har gjort.

när din partner missbruk dig, inte bara fysiskt utan även verbalt, 

Du måste prata om deras skillnader. Ingen bör utsättas för någons vilja. Du måste alltid respektera varandra.

Du säger farväl till dina vänner

Det är förståeligt att du inte ser eller tänker på dina vänskap lika mycket som du använde under de första månaderna av ett förhållande. Denna nya erfarenhet lockar dig och du vill veta så många saker som möjligt på kort tid om den person som har fått din uppmärksamhet.

Men när detta beteende fortfarande händer efter ett år, eller två eller kanske tre, kan situationen vara lite svårare.

Kanske går du inte någon annanstans om du inte tar med din partner. Du kanske inte hänger med dina vänner om din partner inte kan komma och du möter dem mycket mindre ofta.

Det är något du kanske inte har övervägt, och det här är att  Men ett romantiskt förhållande har ibland numren numrerat.

Titta på  Men de kanske inte finns där för att stödja dig längre.

Kärlek baserad på illusioner

Det här är den typ av giftig kärlek som vi finner svårt att bli av med eftersom 

Förväntningar och illusioner gör oss idealiska för vår partner. Men vad händer efter det här? 

Många partners vet inte varför deras relationer förändras över tiden. Men mogen kärlek öppnar våra ögon från början och kan inte bäras av förväntningar som bara är sanna i våra sinnen.

Identifierade du med någon av dessa egenskaper av giftig kärlek? u när du vet mer om dem är det dags att  11 giftiga fraser som aldrig borde vara i vår inre dialog

Du har förmodligen upplevt detta konstiga fenomen. I verkligheten hamnar vi aldrig med en inre dialog där vi utforskar vår inre och yttre värld. Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar