Framtida händer kommer inte alltid att läka sår

 något som hjälper dig att sätta din smärta åt sidan och se sakerna på ett mer relativt sätt. Men kom ihåg att inga traumatiska erfarenheter kommer att försvinna för alltid - du tar bara upp dem med mindre smärta än tidigare.

Du kan ha blivit vana vid att höra frasen "tid att spela alla sår" och det är terapeutiskt när det gäller att hjälpa dig att lära dig av de negativa sakerna du har genomgått.

Men det är viktigt att klargöra ett par saker. Dina tankar glömmer aldrig, och inte alla dina sårade erfarenheter kommer att bli något du vill lära av. Tid kommer inte alltid att skada sår.

I själva verket kan i stället för att lära sig saker, , förlust eller andra skadade upplevelser bara tvinga dig att acceptera vissa fakta - helt utan anestesi.

Du har inget annat val än att acceptera att "ingenting varar för evigt". Vad du antar som sanning idag kan vara ett alternativ som är svårt och osäkert imorgon.

Vi uppmanar dig att betygsätta dessa problem.

Såren liv har lämnat dig med

tt förlora en älskad, har en känslomässig uppdelning, för att avsluta ett , svek, fel i allt du ville lyckas med ... alla dessa är fakta i livet som du kanske måste träffas.

Du läser ofta eller hör meningar så här: "För att förstå livet måste du lida". Detta är inte nödvändigtvis sant. Sådana viktiga inlärningsprocesser sker på flera olika sätt, och glada stunder kan också vara bra lärprocesser som bjuder in dig att fortsätta.

Vänligen läs: 

 Du undviker att gå framåt eftersom du känner så mycket smärta. Vad kan du göra i sådana fall? Vilka strategier ska du följa när lidandet börjar överväldiga dig?

Lär dig att leva med tomhet

Det finns ingen magisk formel att komma igenom korsen som du hamnar på någon gång i ditt liv. och ingen tidsmaskin låter dig undvika vissa fakta.

 • Tiden är inte den perfekta arkitekten som kan få dem att försvinna, men det hjälper dig att spela dem och göra dem inte såra dig som de gjorde i början. Du kommer att kunna existera tillsammans med din smärta.
 • Frånvaron av en de hade kära, rädd från ett dåligt beslut, en förlorad kärlek.
 • Det som är viktigt i dessa fall är att du förhindrar att ditt lidande kommer ifrån dig.Du kan inte mata din oförmåga att slåss. Tala inte om saker som "fter detta är livet inte längre värd att leva" eller "Jag kommer aldrig bli glad igen". Se också:

Om du hamnar sju gånger, gå upp den åttonde 

Det som verkligen hände, verkligheten är vad den är och det enda alternativet är att acceptera det, även i den nya situationen. Självkänsla

Livet skjuter på dig, och från tid till annan kommer det att finnas vågor som kan vara kalla och meningslösa. Hur skulle det kunna ta bort den person du älskade mest? Hur kan detta hända dig när du är en bra person som alltid strävar efter det bästa av allt?

Ibland när du blir besatt av att hitta mening i vad som inte har någon, i stället för att såra, vill du ge dem ännu mer näring. Du kan inte göra det.

är du går igenom något smärtsamt är det lätt att glömma en viss aspekt: ??ta hand om och älska dig själv.

är du konfronteras med de smärtsamma stroke i livet, finns det inget mer helande än att återuppta kontakten med dig själv, för att titta på fakta och kom ihåg att du förtjänar att vara glad igen.

Om du har tappat bort någon, kom ihåg

 • le Om någon har skadat matar du inte din smärta, för då förstärker du bara den skada de gjorde.
 • cceptera fakta, bryta dig och fortsätta. tt sår

själ Dina sår kommer alltid att finnas där, men ditt hjärta kommer fortsätta att slå. 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar