Det viktigaste i livet är inte materiella ägodelar men våra känslomässiga band

Vi känner oss riktigt hemma när vi är runt människor vi bryr oss verkligen om. , utan i känslomässiga bindningar.

Vi kan glömma det här, eller det kan vara vissa ögonblick när vi inte lägger för mycket på detta faktum. Men i slutändan hamnar allting lättare när någon är hos oss.

 som tiden går, oavsett om vi talar om oss själva eller andra människor. Med tiden kommer du att lära dig att uppskatta den tillfredsställelse som gör dig kär, ha en axel att gråta på och armarna för att ge värme.

att visa kärlek och uppskatta vad omger oss är grunden för tillväxt

är motionell välbefinnande bildats av dessa tillfredsställande, hälsosamma och ömsesidiga relationer som vi omger vår väg i livet med.

 och familjen har olika betydelser i de olika vitala stadier som utgör vår känslomässiga tillväxt.

är du förstår detta vet du att det inte finns något annat än de villkor du borde tillämpa.

är vi blir äldre, inte har pengar, arbete eller har en perfekt figur längre lika mycket relevans som de en gång hade i vår mentala lista över viktiga saker som vi ville i våra liv.

Vår lista över prioriteringar förändras under hela livet

 Det här är anledningen till att när vi tittar tillbaka tänker vi på något som: "Jag har förändrats så mycket! "

Vi är människor, och per definition är vi varelser som förändras som lärare på alla delar av vår verklighet.

De olika erfarenheterna gör att vi inser hur flyktigt liv är. Så , för känslomässigt band och att ha någon att skratta eller  med eller vad vi hade behöver.

Vi behöver en social förening för att känna sig fullständig, och så slutar vi inse att det här är något som pengar aldrig kan köpa. Vi är inte rika förrän vi har människor i vårt inre.

"Det är magiska människor. Jag lovar att jag har sett dem. De är gömda i alla hörn av världen. Förklädd som vanligt. De gömmer sig för sitt sätt att vara.

De försöker att bete sig som andra. Därför är det så svårt att hitta dem. Men när du upptäcker dem finns det inget sätt tillbaka. Du kan aldrig glömma dem.

erätta inte för någon, men de säger att dessa människor har en magi så stark att om de rör dig en gång, kommer de att göra det för alltid."

-Overförfattare-

Det finns" magiska människor "som omger oss överallt

 De som hjälper oss att flyga, skina och lossa dessa onödiga stenar från vårt emotionella bagage som vi samlar på vägen.

Vi delar medverkan, varaktighet och känslan av att vara hemma hos dem. Dessa är hälsosamma, ömsesidiga relationer som skapar en vacker koppling mellan oss och vår miljö.

De här magiska människornas uppriktighet underlättar våra sorger och . De är relationer som hjälper oss att bli mer medvetna, känsligare och mer emotionellt och socialt skickliga.

Detta beror på att det finns vissa saker som vi bara kan lära oss genom de känslomässiga band vi etablerar. Till exempel läser vi betydelsen av , lyssnar på vad den andra personen vill säga, etablerar goda relationer, tar andra överväganden och bygger flytande och effektiva relationer.

Ännu en gång är nyckeln utan tvekan 

Skapa relationer och relationer engagerar oss i livet. Det uppmuntrar oss att bli bättre och att avslöja skuggorna som döljer vårt dagliga liv.

Det är fantastiskt att ha människor nära oss eftersom vi har ett uppriktigt förhållande med och som kan vara en vänskap utan själviskhet, hyckleri och dåliga känslor. Det här är inte lätt. Men vi slutar alla med att känslan av att det som verkligen betyder är att bo på ett ställe som blir hem tack vare människor runt omkring dig.

Så älska dessa viktiga människor som är en del av ditt liv, som om livet var beroende av det.

Det enda sättet att uppleva välbefinnande i ditt dagliga liv är genom emotionella band.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar