Den smärtsamma insikten att du inte är oumbärlig

n av de mest smärtsamma sanningar människor är att 

Även om vi inte vill erkänna det, tycker vi alla om att känna sig som en hjälte. Vi gillar att veta att vi är viktiga och ovärderliga för vissa, och att tro att utan oss kan den andra personen inte leva.

Trots allt ser verkligheten oss gång på gång att vi inte är oumbärliga.  Men det finns många människor i denna värld, och även om det är smärtsamt, vi är inte  i andras liv.

Vi är inte oumbärliga

Du kanske inte är medveten om hur mycket du behöver innan du har en partner. I familjer tar varje person sitt eget sätt, och även våra bästa vänner kan lämna eller misslyckas.

Men vad händer i våra mer personliga relationer? Vad händer när vi blir intima med någon?

I romantiska relationer finns det fortfarande ett element som finns idag som skapar stor smärta: besittning. Vi tror att ha en  är att ha någon att de alltid ska vara med oss, att vi kommer att tillbringa resten av våra dagar med den personen.

Vi vet inte om detta beror på kärlek eller blindhet eftersom du är kär, men det gör oss glömma att ingen tillhör någon.  lla är gratis. Problemet är hur vi har lärt oss att se relationer.

Tänk på en gång när någon fyllde ditt liv och du trodde du var oumbärlig för dem. är sakerna kom till slut rusade hela världen på dig.

Var det världens ände? ej. Jorden fortsatte att vända sig, och du glömde allt detta när du hittade någon annan.

Och det här är det ögonblick du insåg att den andra personen inte var oumbärlig, och det var du inte heller!

Du måste veta när det är dags att gå

Tanken att du är oumbärlig ibland hindra dig från att släppa något, när det är faktiskt dags att låta det gå.

Föreställ dig en

mamma eller pappa som anser att de är oumbärliga för sitt barn. De inser inte när det är dags att låta dem gå så att barnet kan flyga och istället för att göra något bra för dem, slutar de att skada dem. Samma händer med många andra förhållanden i våra liv. Ibland behöver din egen vara oumbärlig för att vissa gör dig självisk och det håller dig från att se att det verkligen är dags att gå. Det är dags att låta dem gå.

omantiska relationer skapar de värsta situationerna, vilket ofta skapar en mycket giftig situation. Du måste komma ur det.Ingen är oumbärlig, och du själv är inget undantag från denna regel.

Du tror att

alltid kommer att vara någon som behöver dig.  Men du måste förstå att människor kommer in i ditt liv, du kommer att få in i andras liv, och de kommer, kommer du, någon gång, låt gå.

Du är oumbärlig för dig själv

Vet du vem du verkligen är oumbärlig för? Vem kommer alltid att behöva dig? Svaret är du. ara du är oumbärlig för dig. Du är den enda personen som aldrig kommer att lämna dig.

Du kommer alltid vara där och du kommer alltid att vara din egen bästa vän.

Därför är det så viktigt att du litar på dig själv och älskar dig själv. Du måste acceptera dig själv precis som du är. är du förstår att du inte är oumbärlig för andra, kommer du inte att känna dig dålig på grund av det! Du har dig själv och du måste känna sig nöjd och glad.

Ibland är det lätt att känna sig viktigare när andra behöver och älskar dig.

Men det verkar som om du inte uppskattar det faktum att du behöver dig själv. 

själv  Hur många gånger har du velat vara oumbärlig? Vad kände du när du insåg att du inte var?

Jag hoppas att det här har hjälpt dig att öppna dina ögon så att du är minst medveten om att du måste älska dig själv och lita på dig själv. Du måste förstärka din egen kärlek först,

Låt inte din egen lycka vara beroende av att vara oumbärlig för andra.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar