Den personliga friheten att göra vad du känner för

personlig frihet är inte något lla kommer att uppleva under livet.

Den lindrande "gör vad du känner för" attityden innebär att vara självmedveten, och alltid ska ske med respekt, intelligens, takt och värde. Du vet att det inte alltid är lätt. Ibland börjar ditt ansvar att binda upp dig och ta bort din lycka, vilket gör livet ännu svårare.

Det är därför viktigt att du ställer dina prioriteringar.

Du är inte ansvarig för de personer som ger dig ont eller tar bort din frihet. Den börda du tar och länkarna runt dina anklar kan också vara ett stort hinder för din personliga tillväxt. Idag bjuder vi dig att reflektera över detta.

Vad jag känner är en röst i mitt hjärta

Genom ditt liv du döljer kanske många saker, och du tror att ett sätt att hålla en balans i din värld.

Dina önskemål och behov hålls tysta eftersom du inte tror att de passar din

 • partner Du håller ord tillbaka eftersom du inte vill skada andra.
 • Du slutar dina önskemål att göra en massa saker när du säger själv att "det är inte rätt tid för det" eller "det är för sent" eller "de kommer att skratta åt mig."
 • Se också:

Var dig själv och vara glad 

Ingen är självisk bara för att de vill träffa sina egna behov

och agera fritt enligt vad de tror på, enligt din personlighet. Du borde kunna göra vad du vill inom gränserna för respekt Om du vill ha en weekendresa ensam eller med en vän, ska din familj eller partner inte ta det fel. Grunden för lycka bygger på förtroende och respekt.

 • Frihet är nödvändig och ett viktigt mål att vara en människa. Det är viktigt att du uppnår det inom dina medel.

Du bör vara fri att välja vad du vill och kommer inte när som helst.

 • Du bör vara fri att bestämma vad du vill både personligen och professionellt.
 • Friheten att kommunicera är viktig eftersom din framgång är förenlig med vad du känner, tänker och gör.
 • Om du finner att det finns en skillnad mellan dessa tre nyckelaspekter, kommer du till slut att få ett mycket lågt självkänsla.

Vi rekommenderar:

Sluta slösa tid på människor som skadar dig 

Om du gör vad du vill när du är medveten om hur gränserna går och vad dina prioriteringar är, ingenting borde stoppa dig.

Du känner dina barn - om du har barn - kommer först och du är medveten om ditt familjeansvar.Men dessa bör inte vara ett hinder för din egen personliga tillväxt.

 • Det handlar om att veta hur man hittar rätt balans,
 • där inget har absolut kontroll över dig. Du bör göra allt med passion och glädje, med vetskap om att alla ansträngningar du lägger ner är värda det. Det är viktigt att utöva din personliga frihet

1. angera dina prioriteringar

Vi krävde detta i föregående avsnitt.

Dina prioriteringar är aspekter av ditt liv som du inte kan ge upp. Men du borde ta några viktiga saker i beräkningen. Prioriteringar kan inte helt dominera ditt liv. Livet är inte bara arbete. Livet handlar inte bara om din partner eller dina barn (du bör också främja deras oberoende och personlig frihet).

 • Du borde inte ha för många prioriteringar, och vanligtvis bara tre: familj, jobb och personlig tillväxt (som ligger i denna artikel).

2. Medvetenhet: tt tänka på dig själv är inte själviskt.

Tro det eller inte, det här är något som människor kämpar med: Hur kan du tänka på dig själv när andra behöver dig?

Detta är inte rätt inställning. tt hälsosammare sätt att tänka på är: Jag bryr mig om mig själv och ser efter min egen lycka och välbefinnande för att ge det bästa av mig själv till andra.

 • Glöm inte att läsa:

Var dig själv och var glad 

Din familj kan bli förvånad över din plötsliga förändring.

Varför registrerade du plötsligt för online-kursen? Varför går du plötsligt på en lång resa? Varför har du valt att lämna din man efter alla dessa år? Vad andra tycker är inte viktigt och du behöver bara förklara dig en gång. lla har rätt att vara skaparen av sin egen lycka och du måste hitta balansen mellan vad du vill, menar, behöver och gör.

 • Det finns en punkt i allas liv där de kommer att säga följande: "Jag gör vad jag känner och jag beklagar ingenting". Det är ett steg i riktning mot mognad och frihet, där du agerar av respekt - inte bara för andra utan för dig själv.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar