Hemligheten till att vara bra föräldrar

 Det verkar som att allt fungerar bra med dina barn. De kan låtsas att de är öppna med dig. Det är dock i dina händer att se om vad de säger är faktiskt sant.

Hur många gånger har  sa 

Detta visar ett problem som är mycket närvarande i familjer: de ser inte utöver föreställningar.

arnens hemligheter

 Detta inkluderar när de går in i ett svårt stadium, som 

Många gånger litar de inte på dig. Snarare 

Det verkar mycket lättare att prata med dina vänner. Kanske beror det på att de är i samma ålder. är allt kommer omkring är du lite längre från barndomen.

På grund av detta är det viktigt att inte tro på allt de säger. Du vet inte om när de säger "Jag är okej, pappa," så att de döljer en hemlighet som "de mobbar mig i skolan."

Kanske din son säger "Stopp, mamma. llt är bra", men han kanske tror, ??"Jag är orolig för min kropp och vad andra säger om det."

arn har många hemligheter. På grund av detta, trots att de verkar väldigt öppna med dig, förlorar du inte bort vikten av god kommunikation.

Dina barn kan behöva hjälp men 

Misstro är säkerheter mor

Som ristofanes sa, " är säkerheter mamma". 

Det här är lika enkelt som  Men din intuition försvinner många gånger. Detta kan hända på grund av bekymmer, tankar och ansvarsområden som du tycker är viktigare.

Många föräldrar ställer sina egna problem först, även före sina barn. På grund av detta vänder de ryggen till sina barn. De tror att deras sinnen, humörsvängningar eller isoleringen de visar är barnsliga beteenden.

Men i verkligheten, 

Du är handledare och rådgivare

 Du kan inte ignorera dem idag och hoppas att de inte kommer att göra detsamma med sina barn.

Du kan inte heller klaga på att de håller vissa frågor till sig själv om du inte visar att du vill lyssna på dem.

 när barnet bär långärmade skjortor i mitten av sommaren för att täcka handlederna.

Men för många finns det en bekvämare position. Varför fler problem, eller hur? Det är lättare att fortsätta vidare omgivet av okunnighet. Men  Denna situation uppstår i många delar av ditt liv.

Du konfronterar inte din rädsla.  Detta beteende är dock bara ett sätt att

lura dig själv.  Föräldrar är inte dumma.

De vet exakt vad som händer med sina barn.  Även om de inte vill prata eller de slår ryggen på dig, bör dina barn veta att du är där för att stödja dem i det ögonblick de faller.

Det är en långsam och svår process för att visa dem att du vet att något inte är rätt och försöker prata med dem utan att göra dem arg eller skenande på dem. Men de kommer att tacka dig. 

tt inte tro på allt borde vara förälderns hemlighet.ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar